Melyik telcsit válasszam? Nokia 2720 vagy Samsung C3050? (beszélgetés)
Nekem Nokia 2720-om van,meg vagyok vele elégedve.
Azelőtt Samsungom volt,de a Nokia jobb.
Nekem a Samsungok nem jöttek be,utáltam a menüit.
Valahogy mindig visszatalálok a Nokiához.Sokat hallottam a szoftverhibákról,de nekem még nem volt velük gondom.Az LG KP 500 cseréltem le egy Nokia 2700 és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Van még pár lehetőség ezeken felül.
Amúgy amit fényképezel azt is simán kiteheted.
Az a baj a nokiákban, hogy a kihozatal után kb. csak a 2.3- szoftverfrissítés után használhatók.
pl. az E71 esemen hónapokig nem lehetett sz és cs betűre szűrni mire megcsinálták. Onnantól kezdve teljesen jó volt a telefon, több mint másfél évig nem cseréltem le ami nálam igen nagy szó! :D
:)
jaj de féltem, hogy megkérdezed.
Teljesen szubjektíven:
A Drágámnak voltak nem ilyenek de hasonló telefonjai.
A nokiában azt szerettem, hogy piszok zajmentesen lehetett vele beszélgetni. Nulla környezeti zaj szűrődött be beszélgetés közben. (3610 fold) hátránya a slendrián szoftvere, még most is lefagy, pedig volt már házi és szervizes szoftverfrissítése. Ha ezt megoldották a 2720 ban akkor ő a favorit. Miért? A Samsungoknak sose szerettem a menüjét. Volt már olyan samsungom nekem és a drágámnak is amelyet a kezelhetetlensége miatt cseréltünk le. Viszont ugyi az E 250 utódjának írják. Ennek az elődje volt az első samsungom ami kinyithatós volt azt meg nagyon szerettem!
Na most légy okos :-DDD
A helyedben megnézném , hogy a te általad kívánt funkcióban melyik erős és azt venném.
Zöldön kívül fehér és fekete van!
A memokártya kb:3000 hozzá.Én még nem vettem,de fogok.
Nekem is csak fekete vásárlására van ehetősége.
Egyik oldalon láttam képet, és a kijelző ilyen zöld. Ugye lehet rajta állítani?
Memóriakártya mennyibe kerül bele?
Köszönöm
Olvastam már őket.
Szerinted melyiket lenne érdemes a kettő közül választani?
Sziasztok!
Tönkrement a telefonom kijelzője, így most cserére kényszerülök.
Kérdés, melyik telcsit válasszam?
Nokia 2720 vagy Samsung C3050?
Van valaki ötlete, tippe, tanácsa, tapasztalata, véleménye?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a 20.000 forint körüli, vagy annál olcsóbb Nokia és Samsung telefonokról?
- Nokia 5230 vagy Samsung S5230. Melyiket vegyem?
- Jól bevált Nokia telefonok után éles, és megszokható váltás lenne Samsung vagy Huawai készülék?
- Nokia 6500 classic vagy nokia 6600 fold? Tapasztalatok? Melyiket válasszam?
- Szerintetek melyiket válasszam? Nokia N97 mini vagy BackBerry 9700 bold?
- Samsung Galaxy Fame vagy Sony Xperia E mobilt válasszam a kisfiamnak?