Melyik tanfolyamot érdemesebb elvégezni: az Avivát vagy az Arwent? (beszélgetés)
Szia, picit későn reagálok..., szóval én is avivával kezdtem, aztán azt hónapok után abbahagytam, de sokat javult "mindenem" aztán csináltam a másikat és mellette más mozgást.
Most léptem a 14. hétbe és nagyon boldog vagyok ,hogy a picink erős, egészséges és szépen fejlődik.
Szóval ÉRDEMES!!!!! sok sikert NEked!
Köszi Adelina! Az Arwen dvd-n gondolkodok első körben, mert az Aviva könyvet a barátnőmnek adtam, na meg könyvből pláne nehéz tanulni.
Várom a beszámolódat! :)
Szia,
én elvégeztem az avivát és jártam is egy ideig, de aztán abbahagytam.Ekkor szabályosabb lett a ciklusom, de teákat is ittam mellé és nem tudom igazán mi hatott... Az arwent aztán megrendeltem dvd-n de tanfolyamra nem tudtam elmenni, de teljesen követhető ha valaki jógázott meg tornázgatott előtte akkor pláne. Hát a hatás...azt nem tudom, nekem elég "unalmas" egyedül itthon....de érzem,hogy jó..most elhatároztam, hogy újra kezdem. Majd beszámolok.
sok sikert neked is bármelyiket is kezded...a mozgás az alapvető!
Köszi Drága!
Az Avivát ismerem, az Arwent kevésbé.
Gondoltam hátha valaki ismeri mindkettőt, és elmondja, hogy melyiket érdemesebb...
Ölellek
Nálam a kiirt fórumokban megtalálod, "Aviva módszer" címet, ott sok jót olvashatsz, ami segít a döntésben!
Sok ölelés.
Nem tudok dönteni, annyira nem ismerem egyiket sem.
Valaki? :)
Olvasgatok mindkettőről jót, de nem tudom, hogy melyiket végezzem el.
Különösen azok tapasztalatára lennék kíváncsi, akik mindkettőt ismerik.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni?
- Milyen tanfolyamot, iskolát érdemes most elvégezni?
- Manapság milyen tanfolyamot érdemes elvégezni?
- Érdemes elvégezni a társasház-kezelő tanfolyamot?
- Banki ügyintéző tanfolyamot hol lehet elvégezni?
- Melyik tanfolyamot érdemesebb elvégezni?