Melyik sztárt (híres embert) láttad már élőben? (beszélgetés)
Vágó Istvánt, Farkasházy Tivadart, Benedek Noémi-t, "Mimi", Hajós Andrást, Fábry Sándort
Számít?
Ezek szerint AZ számít.
Akiket láttam is sok lenne felsorolni,akikkel személyesen is találkoztam az még több, sok barátnőm,barátom is van köztük akikkel kapcsolatban is vagyok.
Legkedvesebb barátnőm Bencze Ilona
Akiket csak láttam: Michael Jackson,Eddie Murphy,Owen Wilson,Madonna,Brian Adams,Rúzsa Magdi, Axl Rose,Sebestyén Balázs,és még sok-sok arc,
Akikkel beszéltem is: No mercy zenekar,Lisztes Krisztián,Görbe Nóra,Bodrogi Gyula,Mirigyes fiúk,Zwack Péter,Kun Peti,Eötvös Gábor zenebohóc
Stahl Judit, Nóci, Fábry S,
az elmúlt 1 hónapban: Vágó István,Orosz Barbara,Szekeres Nóra,Zséda,Somló Tamás,Csonka Bandi,Nagy Feró,Charlie,Komár László,Zanzibár.
Te szerencsés! Persze nem Liptay miatt....-)
Deák Bill Gyula (csak úgy emleget, a "zöldszemű az első sorból"), Nagy Fero, Tunyó (legyen könnyű a föld!)... sorolhatnék még sok-sok rockzenészt, szinészt, balett-táncost, költőt, írót, festőt... nekem ők is híres emberek.
De a nagy találkozásra most készülök a Motörheaddel. :)
Rengeteggel találkoztam,és beszélgettem is már! :)
Ma láttam SP-t,és le is fényképezkedtem vele:-))
Lattam a sved kiralynöt , amikor meg szep es fiatal volt kb 30-meterröl :)
republicot, mariot, kaczor ferit , lagzi lajcsit, Koós Jánost, Dupla Kávét hozzánk sok sztár jön nyáron ide a balatonpartra a sok fesztiválok miatt.
Miklósa Erika-egy városból valók vagyunk
Orbán Viktort, Liptay Klaudiát
Madonnát a budapesti koncerten...szakadt az eső,eláztunk de megérte.
vudi alant na meg andi megdoneltet:-)))) Na de tenyleg!!
Pár hete Koós János sétáltatta mögöttünk az unokáját Balatonfüreden, a parti sétányon. Nagyon édes a kicsi!
George Michael(kettőször),és Robbie Williams.
Ez az egyik ok, amiért szeretek Pestre menni. Mindig "összefutunk" valakivel. Legutoljára Király Viktorral lifteztem az EMKÉ-ben. De kávéztam már Bíró Icával és együtt vásároltunk Csollány Szilveszterrel.:-))) Szőke Zoltán pedig majdnem fellökött az egyik plázában, annyira rohant... Rajtuk kívül Csifó Dorina, Csonka András, Kern András és már nem is tudom kikkel sikerült szembetalálkoznunk. :-)
Holnap este a Rednex tagjait fogom élőben látni.Remélem elég közelről :)
Schumacherrel buliztam egyszer együtt, amikor áthívtak minket a privát bulijukba.
Egy színpadon voltam ma Rékasi Károllyal, majd utána az öltözőben fényképezkedtem vele és Détár Enikővel!!!
a Desperado eggyüttest és a Bad Boys Blue-ból a srácokat ami felejthetetlen emlék marad számomra
Tegnap kezet fogtam Stadler Józseffel!
További ajánlott fórumok: