Melyik Remington hajvasalót érdemes megvenni? (beszélgetés)
Sziasztok.
Én egy hónapja vettem egy Remington S1051 (ha jól emlékszem, sajnos a doboza már nincs meg, ezért csak 98%-ban vagyok benne biztos).
Nagyon jó, csak ajánlani tudom!
Ritkábban egyenesítem a hajamat. Tartós egyenességet biztosít. Nekem mondjuk rövid hajam van, lehet, hogy ezért is bánok vele könnyebben, nem tudom.
Sokat gondolkodtam én is, hogy 13 050 Ft-ért megvegyem-e (hiszen én nem igazán engedhetnék meg ilyet magamnak), de úgy döntöttem, hogy megveszem, hiszen már kettő olcsóbb is tönkre ment. Ezért megvettem, három év garanciát adtak rá, illetve a dobozban volt egy cd is tele ötletekkel.
Összegzésül: ez a típus nekem nagyon megfelel, elégedett vagyok 100 %-ban!
Nem tudom, mi lehetett a baja, igaz már vagy 3-4 évvel ezelőtt történt.
Én 13 ezerért vettem a hajvasalót, a neve: The wahl cutek, semmi extra, hőmérsékletet sem mutat:
Köszi a hozzászólásokat.
Eddig nagyon sok pozitív visszajelzést hallottam a Remingtonról. Pont azért is szimpatikus, mert az újabb modellekre már 3 év garanciát vállal a gyártó.
Az nem lehet, hogy a tiéd széria hibás volt?
A fodrászok által használt hajvasalók elég drágák, én 12-15 ezernél nem szeretnék többet költeni rá.
Szia!
Szerintem ne Remingtont vegyél... Nekem is volt, de lejött a bevonata 4(!) hónap használat után, pedig nem is napi szinten vasalgattam. Persze kicserélték volna, de választottam helyette Babyliss-t, na az sem vált be, mert dús és vastag szálú a hajam. Végül olyat vettem, amit a Wella forgalmaz és a fodrászaim is azt használták.
Állítólag a Ga-Ma a nagyon jó még.
Hajvasalót szeretnék venni, a Remington márka mellett döntöttem, de típust még nem sikerült választanom. Az újabb típusokon sajnos nem tüntetik fel a teljesítményeket, így az alapján, hogy melyik hány wattos, már nem lehet dönteni.
Hosszú, dús, hullámos hajam van, és festetem.
Fontosnak tartom, hogy lehetőségekhez képest, a legkevésbé roncsolja a hajam.
Ezek alapján melyiket ajánlanátok?
Köszi