Köszönöm, egyelőre nem nagyon sikerült döntésre jutnom. Remington mellett az ára és a garancia ideje szól, ga.ma-nál pedig az, hogy tényleg mindenhol csak dicsérik. TEsómnak is REmingtonja van, az a vastag lapos, és tényleg nagyon jó, bár annak is elkezdett kopni a lapja :-(
Nekem a fodrászom is ga.mával vasal, az ő hatására én és a Húgom is ezt vettünk. A legjobb. Nekem vastag, erős szálú hajam van, és egyszer elég áthúzni rajta!
Én is Remingtonra szavazok először Remingtonom volt, 4 évig jó volt imádtam. Majd meghalt :( Vettem egy Babyliss-t sz... volt, majd vettem egy Vidal Sasson-t szintén kuka. Majd a Rossmanban volt akcióban Remington (4000 ft) ez volt 2 éve azóta is ő a mindenem imádom. Legalapabb, se hőfokszabályozó se semmi mégis egy húzásra sima a hajam.
Nekem Gama van.. nagyon vékony a lapja..hamar felmelegszik és szépen vasal.. bár én többször mindig áthúzom :) volt Remingtonom is..de az a többfunkciós volt..tudod amihez cserélhető lapok vannak kreppelni..az sem volt rossz..de tovább kellett melegiteni..bár biztosan profibbak az újak :)