Melyik lenne a helyes döntés? Azt válasszam, aki érdekel vagy aki érdeklődik irántam? (beszélgetés)
A férfiak nem nagyon változnak. 40 évesen meg már pláne. Ha neked így jó és el tudod fogadni a fa@ságait, akkor válaszd őt.
Ha nem, akkor nincs ezen mit gondolkozni.
Szerintem egyiket sem.
Rajtuk kívül van kismillió ember a földön.
Még az is megeshet hogy találkozol valakivel, akihez vonzódsz és nem egy pöts.
Egy aranyos barátnőmnek van erre egy mondása:
"Kell a jó?
Nem.
Kell a rossz?
Két kézzel."
Van ez a "rosszfiúkhoz való vonzódás" jelenség :))
Na ez nem az ,,,,,, 1 sz. pasi csak simán zizi:)
De ha ő kell,,, akkor ahogy Janszi írta,,,,
Egy ideje ismerek egy férfit, de elég furán viselkedik velem, 42 éves létére gyerekes, ha valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné, akkor hetekre, hónapokra elhanyagol. Néha annyira dühbe jön, hogy olyan dolgokat vág a fejemhez, amit megbán végül, de bocsánatot nem kér, mivel túl büszke, ilyen elérhetetlennek mutatja magát. Ha kicsit kedves vagyok hozzá, vagy keresem a társaságát, akkor közeledik, ha nem keresem őt, akkor megkapom, hogy nem érdeklődöm, játszok vele. A baj az, hogy megláttam benne, hogy bizonytalan ezért valamiképpen vonzódom hozzá.
A másik férfi korban sokkal közelebb áll hozzám, 33 éves, jókat lehet vele viccelődni, érti a viccet, nem sértődik meg, kedves, volt, hogy egyszerűen beállított egy szál rózsával vagy egy doboz csokival. Laza, fiatalos, férfias, viszont neki valahogy más a kisugárzása.
Én pedig valamiért az első férfihez ragaszkodom, de nem tudom, hogy miért.
További ajánlott fórumok:
- Melyiket válasszam? Férj? Szerető? Új kapcsolat?
- Fogamzásgátlók – melyiket válasszam?
- Hogyan tudom megkülönböztetni azt, hogy egy pasi komolyan érdeklődik irántam és komolyan vesz, nem pedig csak az ágyába akar csalni?
- Melyik telefont válasszam?
- Melyik óvodát válasszam?
- Anyósom sokat érdeklődik a férjem exe iránt!