Melyik húshoz melyik fűszert ajánlott használni? (tudásbázis kérdés)
4. prebotka
2010. nov. 4. 15:13
Tobb otlet nincs?
3. Pen80
2010. nov. 3. 11:38
Azt tudom, hogy a bárányt rozmaringgal szokták.
2. prebotka
2010. nov. 3. 11:30
Sziasztok! Szeretnem ha a segitsegemre lennetek. Erdekelne ki mit tud ezzel a kerdessel kapcsolatban. Elofordult mar velem, hogy foztem valamit, es tudtam, hianyzik az a bizonyos plussz, ami az adott husbol kihozza a maximumot!
Szeretnem, ha leirnatok amit tudtok, mely hushoz melyik fuszer? Csirke, pulyka, tyuk, liba, kacsa, halak, marha, birka, vadhusok, sertes, barany.... meg ami kimaradt.
Fuszerek: oregano, majoranna, bazsalikom, szerecsendio, feher - fekete bors - orolt, vagy egesz, kakukkfu ....
Varom a parositasokat! Illetve, hogy sulve fove, mikor malyiket hasznaljatok?!
Minden hozzaszolast elore is koszonok!
1. prebotka
2010. nov. 3. 11:26
Melyik hushoz melyik fuszert ajanlott hasznalni?
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Gyümölcsecetet milyen ételekhez ajánlott használni?
- Ajánlott visszeres lábbal steppert (lépcsőzőgépet) használni?
- Hüvelygomba esetén az ajánlott krém + kúp használata mellett szabad intim mosót használni zuhanyozáskor vagy csak tiszta vizet?