Melyik fogyási módszerben hiszel, és miért? (beszélgetés)
Egy módszer működik: kevesebbet enni, többet mozogni. A többi merő szócséplés.
én néha még reggel éhgyomorra is almaecetet iszok, csak néha a kávé jobban csábít :D
Ja és a vacsora kilőve 6-óra után már nem szoktam enni.
Sziasztok.
Én 128 kilóról fogytam le február óta 106 kilóra vegyes étkezéssel az az mindent eszek almaecetet szoktam ini étkezés előtt és utánna is. Naponta 1órát tornázok és még most is tart a fogyókúrám hála Istennek eredményes a fogyás.
Nekem a testkontroll vált be.
szerelemből adódó étvágytalanság :)
sziasztok, én 92 kiloról 80ra fogytam 3 hónap alatt, semmi különlegeset nem csináltam, csak vacsi fele mennyiség, és este lefekvés előtt két deci vizben két evőkanál almaecetett, s azt megittam, hihetetlenül lapos lett a hasam tőle, nekem ez bevállt, s fpolytattom is.
diéta: mindent, de mértékkel módszer
mozgás: heti 3-5 alkalom úszás
én a 90 napossal fogytam ,85 kilóról 69 kilóra,türelmesnek kell lenni. el kell határozni, hogy megcsinálod. vizuálisan is el kell képzelni, hogy milyen csinos leszel...
biztos,hogy nem jól csináltam! nagyon köszi.most átmegyek a másik fórumra,előbb olvasgatom,aztán bekapcsolódok.igaz most haldoklok,mert olyan náthás lettem,hogy mostmár nem látok,nem hallok,stb.ja, és levegőt se kapok!!!-:)))
Szia, a weight watcherst csináltad? Mert attól még mindenki fogyott... Igen, én egyszer már 10 kg-ot fogytam vele két hónap alatt, csak aztán én hülye, belevágtam gyorsabb ütemű fogyikba, és szépen bejojóztam velük. Most visszatértem, tékozló lány, a ww-hez, mert megtanultam saját káromon, hogy csak a fokozatos fogyás maradandó:-) Meg hogy ha vannak tiltott ételek a fogyimban, akkor diéta után ezerszeres erőkkel esek nekik:-) A WW megóv ettől (is). Ha bele akarsz vágni, csatlakozz a ww-fórumhoz:
[link]
Sokan vagyunk, és nagyon aranyosak a lányok, segítünk mindenben:-)
Anetta az egyik legrégebbi tag, ő 20 kg-ot fogyott, a naplójában képek is vannak róla (367. bejegyzésnél, itt: [link] és rengeteg fini kaja kiszámolva:-)
szia!én csináltam ezt,amiről írtál,én nem fogytam tőle,de biztos a módszer volt rossz! segítenél nekem egy picit benne???te fogytál már tőle?
Megkaptam,köszönöm szépen,aranyos vagy.
megpróbálom...de jó hosszú..
Sziasztok!
Nekem is elküldenétek a táblázatot? Köszönöm
Köszi, jó kis táblázat:)))
Hol találok ilyen "pontos listát"?
Én is a weight watchers és a kalóriaszámlálás!
Mindkettő működik, és nincs megszabva, hogy mikor mit ehetsz. Mindent, amikor jólesik, csak az adagokra kell figyelni.
A weight watchers bizonyítottan is a leghatásosabb "diéta" - hiszen ez is kalóriaszámláláson alapul, csak számomra egyszerűbb, mert pontozva vannak az élelmiszerek. Minden kaja 1-2-stb pontot ér, naponta adott pontot ehetsz meg (68 kg alatt 20-25-öt pl.). Egy zsemle 2 pont, egy túró rudi 2, stb. Itt is van róla fórum, a legjobb összefoglaló cikket róla meg a novagyok-on olvastam, Diéta, amely megváltoztatja az életedet címmel. Csak azért írom, ha esetleg belevágna valaki:-)
..és azért mert ez az etalon a fogyásban:)
Még hozzátenném nem csak zabpehely formában ,de összetett ch formájában,és heti 3-4 edzés,mert több nem kell. Így tökéletes:)
weight watchers... Ez mit jelent?
Szia!
Én az updatet választottam.A szoptatás után kihullott a hajam,gyakorlatilag megkopaszodtam.Úgy gondoltam az update az a megfelelő táplálkozás ahhoz,hogy a szervezetem mindent megkapojon az összes vitamint és ásványianyagot,nyomelemet hiszen ezzel mindent ehetünk csak az időzónákra kell figyelni.Nem alakul ki hiánybetegség.A hullás megállása után elkezdtem az updatet.És valóban emelett a táplálkozás mellet visszarendeződött a hajam is,és újra csinos vagyok:)
weight watchers... heti 1 kg mínusz, és nem jön vissza. És bármit lehet enni, csak a pontokat kell számolni.
Ésszel összeállított diéta. 1200kcal, szénhidrát csak dél előtt, de az is zabpehely fomában, és napi öt étkezés, na meg hetente 4-5 kondotermi edzés (kardio+súlyzós). Egyszerűen azért, mert bevált :-)
Nekem jelenleg a reductil bogyó segített megindítani a fogyásban. Segített továbbá a szénhidrátok elhagyásában is. Később persze a gyógyszert is elakarom hagyni, de most ez a "mankóm".
Nekem is az update jött be, bár már többet is próbáltam.
Hinni?!
Inkább melyiket tudom( nám ) végigcsinálni!
Eddig még egyik sem jött össze .... nincs kitartásom .
Megyek a saját fejem után!!!:)))
Az még talán bejön:)
Én a súlykontrollban, mert működik. Három hónap alatt kb. 6,5 kg-mal lettem könnyebb.
További ajánlott fórumok: