Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig? (beszélgetős fórum)
A fegyvertelen katona
Mindig sírok rajta
Azt mondják, hogy az ilyen típusú emberek a szívükre vesznek mindent, más baját is átveszik, viszont magas az érzelmi intelligenciájuk, jó emberismerők és saját magukat is jól ismerik.
Ezek rám mind jellemzőek:)
Néha ki kell ereszteni azokat a könnycseppeket :) Jól esik.
Vannak jó kis motivációs filmek, az egyiknek a Boldogság nyomában a címe, ha jól emlékszem... Na azon is... :)
Cseresznyevirágzás (Hanami)
Ne menj el!
Hair - mindig sírok rajta, pedig annyiszor láttam már.
Forrest Gump
Pingvinek vándorlása
Good Will Hunting
Csillagainkban a hiba
Nem vagyok sírós fajta, de végigbőgtem!
Soha többé nem vagyok hajlandó megnézni!
Én azt felsorolni se tudnám.
Sajnos én az a fajta vagyok, hogy: "De cuki kutya, brühühü, de aranyos kisgyerek brühühü, stb..."
Minden sz.ron meghatódok.
Ma a Borbás Marcsi főzőműsorában beszélgettek egy idős házaspárral, akik mesélték, hogy 12 hold földet elvettek tőlük, ami nem lett volna rossz nekik, mert 6 gyereket kellett felnevelniük. Ezt is megkönnyeztem.
Miért fokmérője egy alkotásnak az, hogy mennyit sírt rajta valaki?
Van, aki sírósabb, és van, aki nem.
És van, aki az élete során ebben is változik.
Emlékszem pár filmre, amin kis és nagyobb kamaszként agyon-zokogtam magam, ma meg már untat, mert egyrészt változott az ingerküszöböm, másrészt meg a film témája már nem úgy érint, mint akkor.
Schindler listája
Gladiátor (a vége)
Hát, hogy melyiken sírtam a legtöbbet, azt nem tudnám megmondani, de van egy pár, ami mindig megríkat.
A Sommersby és a Hair vége, Rakoncátlan szív, PS I Love You - mind garantált könny fakasztók, valamint a Jeanne D'Arc-ról szóló filmek.
HKT, nagy kedvencem :)
részemről akkor van a legnagyobb sírás, amikor közlik az iskolában Toddal, hogy meghalt a barátja wilson dr :))
További ajánlott fórumok:
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Ha a mai nap lenne az utolsó az életedben, mit csinálnál?
- Kíváncsi vagy rá milyen csillagjegyű voltál előző életedben?
- Melyik filmen sírtál utoljára?