Melyik az a film/filmek amit sosem unsz meg és többször láttad már? (beszélgetés)
Igazából szerelem
Büszkeség és balítélet
Amiket emlegettek, azok nagy részét nem láttam.
(Az Alkonyat nemrég volt a tévében, de csak oda-odapillantottam, a fiam nézte. Nem az én műfajom, de kétségtelenül profi munka.)
A Hair-t nem annyira kedvelem, de előtte a mozikban ment az Eper és vér...Na azt megnézném bármikor, de nemigen adják már.
Továbbá bármikor megnézem az Üzenet a palackban-t, és mivel szinte kívülről tudom, nem baj az sem, ha már megy, amikor rábukkanok.
Ma este volt az egyik adón a Flashdance, még azt sem untam meg. :D
Nagyfiùk kettő - nekem nagyon vicces :-D
Yip Mann trilògia - szeretem a harcművèszeteket, è remekül bemutatja a Wing Chu kung-fut. Ràadàsul valòs törtèneten alapszik.
Gilbert Grape
(Nem ezt láttam a legtöbbször, de most ő ugrott be, mert örök kedvenc.)
Csillagok háborúja
P.S. I Love You
Mulan
Fogd a pénzt és fuss!
Akárhányszor tudok röhögni rajta.
De van még azért jópár.
Igen,az! :-)
De én elfogúlt vagyok...
X-polgártárs,Bronxi mese,Amerikai história X,
Band of brothers (azt hiszem,elit alakulat volt a magyar címe),Holt költők társasága,Jégvarázs,És még sorolhatnám...
Megunhatatlanok.:)
Nincs ketto négy nélkul, Kulonben duhbe jovunk.
Imádom. Régebben orrvérzésig néztuk oket, és még mindig nem untam meg.
Wedding Crashers
Martin Lawrence vígjátékai
További ajánlott fórumok:
- Hetente többször veszel új ruhát, mert jobban érzed magad tőle itt a helyed!
- A férfiak lépnek többször félre vagy a nők?
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Valaki tudja, hogy van-e olyan ápoló szolgálat, ami akár naponta többször is kijön ellátni beteget?
- Rosszul alszom, többször is felébredek éjszaka. Mitől lehet?
- Már többször kaptam ismeretlen feladótól e-mail-t. Sosem nyitom meg. Ti is kaptok így leveleket?