Melyik állatkertbe érdemes menni? (beszélgetés)
Folyt köv.
Medveparkban úgy kb. 6-7 féle állat van csak, de a medveetetés nagyon jó. Budakeszin a vadaspark nekünk nem tetszett.
Hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Ja, és nagy melegben nem érdemes menni egyikbe sem.
Nyíregyházán még nem voltunk, de állítólag az a legjobb.(2 hét mulva megyünk kb.) A veszprémiben, és a szegediben idén voltunk, mind a kettő nagyon jó. A fővárosi is szépen meg van csinálva, de Abonyban is van egy vadaspark ami magántulajdon, és nekünk nagyon tetszett. A gyöngyösi mini állatkert és állatsimogató is jó.
Veresegyházon a medvepar,
Nyíregyházi a legjobb,legnagyobb.
A Medvepark jó Veresegyházán (valaki írta) de kánikulában meghalsz (alig van erdős-fás,hűvös rész) és kb 30 perc alatt végig járod az egészet.Igaz van kisvonat,étterem,játszó is...
Nyíregyházi.
Bár itt mi is mászkáltunk egy jó órát mert nem találtuk a zsiráfokat :-D De aztán előkerültek.
A budapestiben a látogatási idő alatt mindig láthatóak az állatok. Vannak külön időpontok amikor pl. fóka-show van. A pálmaház mellett madarakat kis ragadozókat mutatnak be.
Én szeretek órákat sétálni, és ha végigszeretnéd nézni az összes állatot, akkor muszáj is. Ha kisgyerekkel mentek, lehet bérelni húzós kocsit a gyereknek. Jó szórakozást!
Én a Nyíregyháziról hallottam csuda jókat,de még nem voltam...sajnos.
Debrecenibe , Miskolciba voltam...Miskolci elmegy, a Debreceni már jobb volt egy-két fokkal.
Ez a szafaris jóóóóó...:D:DDD
"Ja és melyik napszakban érdemes menni amikor látunk is valamit?"
Biztos kevered a szafarit az állatkerttel :DDD
Órákat sétálni?
Az állatkert nem szafari.
A Nyíregyházi állatpark nagyon klassz - állítólag. Én a budapestit ismerem (és szeretem) és a veszprémit láttam 1x.
A budapestinél fenn vannak a programok, érdemes átnézni: www.zoobudapest.hu, aztán rámész a tervezz velünkre, majd program ajánlóra.
Sziasztok!
Magyarországon melyik állatlertbe érdemes menni, hol rengeteg az állat, és persze nem kell órákat sétálni, hogy meglássuk az első állatot?
A miskolcit és a pécsit ne mondjátok, negatív tapasztalatok...
Ja és melyik napszakban érdemes menni amikor látunk is valamit?
Köszi!!
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatokat szeretnék a pécsi állatkertről. Érdemes elmenni 2 kisgyerekkel?
- Szeretnénk elmenni az állatkertbe és a Tropicárimba,hogyan jutunk oda,ha Győrből megyünk vonattal?
- Tervezünk holnapra egy kis kirándulást. A miskolci állatkertbe mennyire érdemes elmenni?
- Hová érdemes menni húsvétkor 4-5évessel? Állatkert kivételével!
- Gyermeknapon melyik állatkert ad kedvezményt a belépő árából?
- Érdemes elmenni a palicsi állatkertbe?