Melyek azok a keresztnevek, amelyek legkevésbé tetszenek? (beszélgetés)
Nöi: Brünhilde;
férfi: Nepomuk. :D
A Norbert nekem sem tetszik, de az Ottó sem (és egy ártatlan szegény kisbaba Ottó lett az apja után, amikor 23 éve a szülészeten voltam...)
No meg a Roland sem tetszik, de nem is fehéremberek viselik ezt a nevet rendszerint.
Lánynévben valami miatt a Sárától kiráz a hideg úgy nagyjából, de a Hajnalka sem nagyon tetszik.
Kicsit kuncogtam, Anyum Ilona, a húga, azaz nagynéném Klára. :-D
Általában azok nem tetszenek, amelyek a Milyen nevet adnátok a gyereketeknek fórumban szerepelnek... :)
Kevin, Noel, Zoárd, Zénó, Zoé, Zalán, Zétény és egyéb azéngyerekemnekvanalegkülönösebbneve-nevek, vagy Alinda, Aletta, Elina, Erin... hogycifrázzukazegyszerűneveket-nevek.
És társai...van sok, nagggggyon sok.
Igazad Van...:)))
Rebeka,nem tudom miért de valahogy kiráz a hideg tőle...
Nőben abszolút ronda név: Jolán, Margit, Kincső, Dzsenifer (és társai), Nikolett és Nikoletta, Erzsébet, Ilona, Klára.
Férfiban csúnya név: Norbert (ez a legcsúnyább, kivisz a világból), Béla, József, Ödön, László sem túl jó név.
Kevin Marlonbrandó, Lajos, Alajos, Géza.
de biztos van még bőven.
Ugyanarra amire az a másik amiben megkérdezik hogy melyik hónapban születtél :(
Amikor megkérdeztem mi az értelme azt mondta az indítója, hogy : csak (meg kíváncsi)
Fiú:
József, Béla, Károly, Töhötöm, ,Rudolf Döme és még sorolhatnám,
Lány:
Ilona, Magdolna, Mária,Katalin, Fruzsina, Evelin,
Nő: Gizella, Éva, Janka, Irén, Gabriella
Férfi: Gyula, András, Gábor...
Én ugyanígy vagyok vele.:)Pedig sokak szerint a Márta nagyon is szép,de nem mindennapi.Soha életemben nem volt Márta nevű osztálytársam,de munkatársam sem!
Nekem nem tetszik az Ilona,Juci,Borbála,Mari.De Maricának ez is nagyon szép.
Ferenc,József,Pista,Imre, Győző,Béla.Sok van,ami nem tetszik.
Noi nevek kozul:Borbala,Vilma,Maria,Terez,Rozalia,Wilhelmina,Eufrozina,Virag,Annamaria,Gabriella,Reka,Vanda,Cseperke
Ferfi nevek kozul:Farkas,Taksony,Bela,Vilmos,Janos,Karoly,Kazmer,Tihamer,Florian,Gabor,Hugo,Romeo
Ha megneznem a naptarat,biztos talalnek meg.
Sajnalom,hogy ilyen sokat irtam.A mai modern nevek altalaban tetszenek!
Kiváncsiságból néztem be :P de ha már itt vagyok ide pötyögöm én is :P
Női : Matild, Klotild, Jolán, Rozália, Teréz....és még van egy pár de ezek soha nem tetszettek.
Férfi név pedig : Ivó, Gusztáv, Taksony, és a nőies nevek közül Pl: Adrián...:P
Bééééla, Lajos, Károly, Mihály
Mária, Terézia, Valéria,
Na ha azt én mind felsorolnám, itt ülhetnék egy teljes napig.
De egyébként nagyon nem tetszik a József, János, Roland, Richárd, lnynévben pedig a Barbara, Jolán, Rozália és a Mária.
További ajánlott fórumok:
- Szólác - keresztnevekből
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Híres magyarok teljes névvel, de a keresztnevük ABC-ben
- Kereszteljük el! Adott névhez párosíts egy általad hozzáillő keresztnevet és utána írj egy létező magyar vezetéknevet!