Mellnagyobbítás sebész nélkül (beszélgetés)
Agykontrollal állítólag már volt, aki megnövelte. Mindenesetre ebben erősen hinni kell...
A különféle mellnövelő módszerek, amiket pl. kupononoznak, szerintem kamuk, de hát ki tudja.
Férfikéz ;-) Akkor az enyém azért nőtt majd két méretet??
Viccet félre téve, ha elég türelmes vagy majd a korral változni fog.
Ahogy a hormonok változnak nőni fog valaemnnyit a melled.
Köszi lányok, sajnos a sebész szóba se jöhet.
A krémek meg hát.. :)
De akkor úgy néz ki bele kell törődnöm, hogy ez van :D
A férfi kezes cikk érdekes :)
A férfikéz simogatása növeli a melleket.
Íme a bizonyíték:
Sok sikert!
Amúgy általában a terhesség az valóban növeli. De ha tényleg nagyon zavar, akkor a műtét a megoldás. Nagyon szép, természetesnek látszó megnagyobbított mellet is láttam.
A sok szex-től nem nől :(( :D
Van is itthon sörélesztő kapszulám. Befalom majd őket :D
Az én barátom is nagyon szereti őket, eddig sose volt ilyen "gond" ebből. Teljesen igazad van, ne a mellemmel járjon. 22 vagyok... olvastam ilyen "varázshármas" meg hasonló bosziságokat és kíváncsi vagyok, hogy van e ember ezen a földön akinek bevált.
A krémekben egyáltalán nem hiszek, és nem vettem egyet sem, sajnos nem vagyok olyan jól eleresztve, hogy az ablakon szórjam ki a pénzt :)
Én akkor is úgy örülnék ha kicsit nagyobb ér kerekebb lenne. Hogy felvehessek valamit melltartó nélkül is...
Nekem egy dolog segített.
(Mivel sebész kés alá én sem feküdnék.)
Elfogadtam őket olyanoknak amilyenek.
Nagyon jól megvagyunk :)
Vettem olyan melltartót ami optikailag növeli őket és kész.
Sziasztok!
Valakinek van már valami tapasztalata a mellnagyobbításról?
Még a háziorvosomhoz is félek igazolásért bemenni, nemhogy kés alá feküdjek. És őszintén szólva nem tetszik a mű mell.
Van valami bevált termék, vagy praktika ami segíthet kicsit?
(A fogamzásgátlótól nekem nem nőtt, és szülni sem tervezek az elkövetkezendő években)
Köszi!