Mellnagyobbítás agykontrollal (beszélgetés)
Én arra gyúrok, hogy az arcomat fogom fiatalítani meg pattanástalanítani agykontrollal. Kívánjatok sok sikert! Istennek semmi sem lehetetlen!
Ui: nem én vagyok Isten, csak abban az értelemben, ahogy Jézus mondta, idézem: Istenek vagytok! Hajrá!
Ebből az jön le, hogy te nem vagy képben... minél többet edzel, annál kevesebb a testzsír %-od, ergo a melled is, mivel az zsír...
Miről is beszélünk?
"Az edzéstől azért félek, mert állítólag attól kicsi lesz."
Ebből tényleg fullra az jön le, hogy képben vagy.
1000 bocs meg egy anyamedve, hogy az edzéssel kapcsolatban feltett tájékozatlan kérdésedre válaszolni merészkedtem. Többet nem írok ide.
Sikeres zsírégetést!
Igen, ezek alapvető funkciók...
Én olyanokra gondolok, hogy egy betegségből is lehet hamarabb javulni, ha pozitívan gondolkodsz...
Talán nem ismerős a mondás, helyi fogyás nem létezik. Ahogy ha meggebedsz sem tudsz csak fenékről fogyni azzal, hogy csak oda edzel, úgy a mellre rakódott zsírt sem tudod letoznázni célirányosan.
De amúgy meg mindegy is, hiszen az agykontroll ott tartja, nem?
Én anno kondiztam (hetente 2x-3x), 75B-s volt akkoriban ill. nekem ált. mindig B-s volt.
Az egy nagyon jó méret, csak a megfelelő melltartó kell ahhoz, hogy kiemelje azt ami van.
Na meg persze ne görnyedj be, ne ejtsd le a válladi, hanem húzd ki magad. Nem is hinnéd, hogy mennyit számít az egyenes tartás.
sok-sok like :)
elvegre minden fejben dol el :D
Igen, nekem is megfelelne, ha megmaradna... most 80B-s vagyok, amikor 55 kiló voltam 70/75B-sek voltak, mégis kisebbek, mint most... Azt tudom, hogy a szám előtte csökkenni fog, az nem is baj... a kosárméret maradhatna...
Az edzéstől azért félek, mert állítólag attól kicsi lesz.
Minden egyes idétlen fórumnál azt hiszem, hogy ennél már nem lehet lejjebb süllyedni!
Tévedek! :S
Sziasztok! Szerintem működik, mármint nem tudom, hogy ez agykontroll-e, de de én minden nap arra gondolok, hogy milyen szép teltek, hangosan kimondom, hogy mennyire örülök, hogy szép nagyok, feszesek és bár fogyózom, de 5 centit nőttek a cicijeim *.*
Még a párom is mondja, hogy nem semmi, hogy a gondolataimmal növesztem a cicim :)
Szóval szerintem működik, de kitartónak kell lenni, mint szinte mindenben!
A szinkronúszókat látod nem tudom. :-)
Persze, alkat függő is.
Én a +24kg-nál bögyös macának éreztem magam, ugyanakkor azt sem akartam, hogy nagyon elfogyjon. Ha a végén leszek, akkor meg majd kiderül, hogy mi lesz belőle. :-D
Vannak esetek, amikor kell edzeni a mellre, pl. olyankor amikor annyira lapos, hogy az izomnak kell kinyomnia. Persze, attól függ, hogy mennyire van zsírból vagy mirigyből az a mell, nem mindenkinek tűnik el az edzéstől. A nagytöbbségnek igen. De konkrétan a szinkronúszóknak is ugye milyen csodaszép mellük van, pedig állandóan úsznak és van ott egy jó nagy mellizom is, ami szépen kinyomja a pici melleket is.
Szóval ez mindig alkatfüggő:)
:D
Ez igaz, ennyi erővel a koncentrációs táborokban is szimpla agykontrollal akár ducivá is éhezhettek volna...