Mellkas szorító érzés! Nehéz légzés! (beszélgetés)
9. FormáSan (válaszként erre: 1. - Mmirci)
2010. márc. 24. 10:18
Hol vagy? remélem jobban vagy!
8. mmirci
2010. márc. 18. 13:40
köszi, az a baj, minden vacakra érzékeny vagyok.....majd megmérem a vérnyomásom.
7. 9242a6388c (válaszként erre: 1. - Mmirci)
2010. márc. 18. 12:25
Szerintem menj el orvoshoz, ha nem múlik!
6. 154605095b (válaszként erre: 1. - Mmirci)
2010. márc. 18. 11:54
Szia!Nagyon erős front hatás van...és volt az éjjel!Én is rosszul aludtam,forgolódtam,nem éreztem jól magam,de nem tudnám megmondani hogy mi bajom volt.Fáradtan és fejfájással ébredtem.De már ragyog a napocska,és jól érzem magam!!!:))Remélem nálad is "csak a front" az oka,de azért figyelj magadra....Nem árt óvatosnak lenni....Puszika:))
5. agis
2010. márc. 18. 11:54
Ha van rá lehetőséged, mérd meg a vérnyomásod, igyál egy nagy pohár vizet, és feküdj le. Ha nem múlik a szorító érzés és a nehézlégzésed, menj el a házirvosodhoz, mert szvíprobléma tüneteti ezek.
4. FormáSan
2010. márc. 18. 11:48
azért nem árta elmenni az orvoshoz, mert ezek a tünetek sok mindenre utalhatnak!
Jobbulást kivánok neked!
3. Dudika14
2010. márc. 18. 11:46
szerintem nem kell mindent a frontra fogni:)
De, viccet félretéve, én is ébredtem már így, ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget. Rosszul aludtál, esetleg álmodtál valamit, de nem emlékszel. Pihenj egyet ebéd után és szerintem el fog múlni!
Jó egészséget!
2. mmirci
2010. márc. 18. 11:44
??
1. mmirci
2010. márc. 18. 11:43
Ma reggel nagyon vacakul ébredtem. Valami szorítja össze a mellkasomat és kicsit erőtlen vagyok. Frotérzékeny szoktam lenni. Nem tudom most mi okozza. Lehet az idő melegedése? Érez valaki még ilyet?
További ajánlott fórumok:
- Furcsa, szorító érzés van a torkomban.Mi okozhatja?
- Reggel óta fáj a bal kulcscsontomnál. Szorító, nyilaló érzés, nem folyamatos, de sűrű. Mi lehet ez? 25 éves vagyok.
- Mi lehet ez a szorító érzés?
- Egy hete tartó jobb oldali bordák alatti szúró, fájó érzés, ami nagylevegő vételnél rosszabb lesz, mi lehet? Mellkas rtg nem mutat semmit.
- Szorító mellkasi fájdalom és zsibbadó ujjak. Ez mire utal? Mi lehet a probléma?
- Mennyire baj az, ha a tegnap esti gyógyszer nem ment le tökéletesen és kellemetlen "fájó" érzést érzek a mellkasomban?