Méhszájseb - Ki mit tud róla, illetve milyen tapasztalatokkal tudtok nekem segíteni? (beszélgetés)
Nekem is fagyasztották jó pár éve, előtte nem volt semmi ecsetelés, vagy egyéb kezelés. Maga a fagyasztás nekem nem volt kellemetlen, csak egy erősebb nyomást éreztem a méhszájnál. Az viszont fájt, mikor a kacsát kiszedte belőlem, nem tudom miért, lehet hogy a doki volt béna. Ja, és utána pár napig betétet kell hordani, mert vízszerű folyása van az embernek.
Egyébként sokan rosszul szoktak lenni, engem is még pár percig kérdezgettek, hogy nem vagyok e rosszul, nem szédülök e. Szerintem ez azért van, mert annyit ijesztgetik vele a nőket, hogy teljesen bestresszelnek, mire oda kerülnek.
Úgyhogy ne aggódj, nem olyan rossz, mint amit hallani róla.
Nekem 'gyenge' méhszájsebem volt, csak egy kis gyulladás, hüvelytablettával lekezelte az orvos. Először nagyon megijedtem, hogy valami nagyon komoly dolog, meg valóban seb, de nálam csak gyulladás formában volt, talán icipicike sebecskével. Van hasonló fórum, ott olvasgathatsz:
Szia!
Nekem volt évekkel azelőtt. Kb. két hónapig ecseteléssel kezelték, azóta nár két gyerekem született és semmi bajom.
További ajánlott fórumok:
- Duphaston szedésével, illetve abbahagyásával kapcsolatban tud valaki segíteni? Hányadik héten és hogyan kell abbahagyni?
- Az oldalon parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol - tudna valaki segíteni?
- Keresek olyan laptop tartót, amit ülve, illetve fekve lehet használni! Tud valaki segíteni?
- Tud valaki segíteni, nem túl drága albérletet London vagy Cambridge, vagy St Neots környékén illetve a közeli településeken?
- Újpesten, illetve Zuglóban keresek október körül induló műkörmös tanfolyamot! Tud valaki segíteni?
- Tudna valaki segíteni? Hány dl 25 dkg darált dió, illetve 15 dkg porcukor?