max még tudom ajánlani Hamvas doktor urat.. általában fél órán belül maximum válaszol...de sztem úgyis azt írja,hogy vizsgálat nélkül ő sem tud mit mondani... ax leírja,hogy mi lehet még..
Belőlem kettőt másfél év alatt, de nem érzem, hogy méhsüllyedésem lenne. Figyi, szerintem tényleg a dokiddal kéne ezt megbeszélned. Nem bántásból, de ha már szültél is nála, biztos nem haragszik meg, hogy erre soron kívül rákérdezel. Szerintem itt erre ne várj komoly választ tőlünk.
Tök igazad van! Ezek a fórumok teljesen feleslegesek. De akár fel is lehetne hívni az ügyeletet, és megkérdezni, hogy ráér-e hétfőig, hogy orvoshoz menjen, vagy nem.
Segítsetek!! Önvizsgálatot végeztem, mert a tamponnal nem boldogulok mostanában, olyan mintha nem férne föl, illetve nehezen tudom fölhelyezni, aztán időnként meg kijön. Kitapintottam a méhszájam? + még valamit utánanéztem és azt olvastam, hogy az a méhem lenne. Közben egy hete folyamatosan fáj a medencém körül a derekam. Kétségbe estem! De legközelebb hétfőn tudok dokihoz menni. Aki ilyen problémával, küzd kérem a tanácsát.