Megvalósult álom… (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megvalósult álom…
Szinte ingyér van!!! Hülyének is megéri!
De ezek után nekem még jobban tetszenek a zsírpárnácskáim, meg a cellulitiszem (kb. 17 éve megvan). Mert van ám szépen végig a combomon, meg a seggemen, máshol nem. De jó nekem így!!! Megszoktam, nem adom senkinek, még ingyért sem. Aki meg akarja, tömje mások pénztárcáját. Belőlem még senki sem húzott ki egyetlen fillért sem semmilyen csodadologra.
Kedves Kitti7!
Mint ahogy ivi79 is írta, ennek a módszernek a lényege az alakkorrekció. Itt a helyi fogyasztáson van a hangsúly, vagyis hogy azokon a testrészeken tünteti el a felesleget, ahol a fogyni vágyó szeretné. Sokan vannak, akik valamilyen módszerrel fogyókúráztak, de nem onnan fogytak le, ahonnan elsődlegesen szerettek volna. Számukra jó megoldást jelent az elekrolipolízis.
Általános súlycsökkentésnek mi is az egészséges diétát javasoljuk, melynek összeállításában orvosaink segítenek.
nem az üzletet szerettem volna rontani, de azt gondolom, hogy 200 ezer forint egy olyan fogyasztási módszerért, ami teljesen eredménytelen lesz, ha nem 100%-osan tartják be a hozzá írt diétát, nem túl reális ár.
én tartottam a diétát, csak húst nem ettem.
nem azt tapasztaltam, hogy a beígért 10 centi helyett csak mondjuk 4 centit csökkentek a méreteim, hanem azt, hogy nullát, viszont ezt 10-nek mérték.
amit nem tartok túl korrektnek.
biztosan más ért el vele eredményt, nem tudom én miért nem.
én csak a saját tapasztalatomat írtam meg, hozzá téve, hogy mindenkinek azt ajánlom, hogy saját maga döntse el kipróbálja-e vagy sem.
nagyon jól hangzott az ígéret, sajnos nálam csak ígéret maradt.
azért kíváncsi lennék szerintetek én miért nem tapasztaltam semmilyen eredményt.
Kedves Bonca!
Kétségtelen, hogy emberenként változik, hogy ki hány centit tud leadni a kezelések során, mert van akinek könnyebben, van akinek nehezebben oldódnak fel a zsírszövetei. A mi tapasztalataink szerint csak nagyon ritkán fordul elő, hogy a 10 alkalomas kezelés után semmilyen eredmény ne látszódjon.
Bár a Te esetedben nem ez lehetett a probléma, de nagyon sok múlik azon, hogy a kezelésben résztvevők be tudják-e tartani az előírt diétát.
Teljesen egyetértünk azzal, hogy fontos a jó hangulat az ügyfeleinkkel. Kezdetetketől fogva ennek megteremtésén dolgoztunk, melyet a Központunk kialakítása, és orvosaink mentalitása is jól tükröz.
sziasztok,
én részt vettem egy ilyen kezelésen. igaz nem ebben az orvosi központban, hanem egy másikban, amit a tv-ben mutogattak egy párszor. általában hírességeket fogyasztottak.
nem akarok ellen reklámot csinálni, mindenki tapasztalja meg magán, de én egy cseppet sem voltam elégedett az eredménnyel. mivelhogy nem volt eredmény. azaz nem történt semmi.
azon a helyen, ahova én jártam, a hangulat sem volt túl jó, nem voltak túl kedvesek a dokik, dehát nem is vagyok celebritás :)
előtte is, utána is lemértek.
a lényeg az, hogy 10 kezelés után az én méréseim szerint 0 centi ment le bárhonnan is rólam, az ő méréseik szerint 8-10(!) cm mindenhonnan. (mell, derék, csípő, has, comb). kilóban szintén nem történt változás, azt kénytelenek voltak ők is belátni. talán testzsír százalékban minimális, de azt nem tudtam ellenőrizni.
én sem a ruháimon, sem a saját centimen nem tapasztaltam csökkenést. azért ha csípőből az ember lead 10 cm-t akkor azt már nem tudja nem észrevenni...
pedig az étkezésre is figyeltem (egyébként is egészségesen eszem), mondjuk nem 100 százalékosan tartottam be az általuk megadott diétát, lévén, hogy vega vagyok, az meg tartalmazott húst.
szóval nekem csalódás volt. mondanom sem kell, hogy nem érte meg azt a majd 200 ezer forintot.
Egészésügyi okokból maximum heti 2x lehet alkalmazni a kúrát.
10 alkalom után kb. 1-2 ruhaméret csökkenés érhető el.
A fogyás sebessége kis mértékben, de egyén egyénfüggő.
Kedves Érdeklődők!
Nagyon örülünk, a kérdéseknek! Menjünk sorjában.
1. Ár: egy kezelés 20 000 Ft, a 10 alkalmas bérlet sajnos rosszul van kiírva, mert 180 000 Ft. A honlap a következő napokban tartalmilag megújul, ki fogjuk javítani a hibákat, és több infó lesz az eljárásról is.
2. Bármely testrészről el lehet tüntetni a fölös párnákat.
3. A cikkünk valóban szponzorált, vagyis fizettünk érte. Nem kell hinni a cikknek, mi is annak örülnénk a legjobban, ha mindenki maga tapasztalná meg, hogy mennyire eredményes az eljárás.
4. Tényleg van egy szép tavunk aranyhalakkal. :)
Szeretettel várjuk a további kérdéseket!
jah meg még ezt írja:
Heti egy-két kezeléssel 8-12 alkalom után, az adott testrészeken másfél-két ruhaméret csökkenés érhető el.
Köszi!
Húha...:)
köszi szépen:)
nem is vészes,bár nem értem minek a bérlet,ha semmilyen kedvezmény nem jár hozzá:)
megnéztem nektek
Kezelés ára:
Alkalmanként: 20 000 Ft
Bérlet 8 alkalomra: 160 000 Ft
Bérlet 10 alkalomra: 200 000 Ft