Megtanultam szeretni a 4 évszakot ahol élek: a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
8. Ágio8405 (válaszként erre: 2. - Lolita2112)
dec. 6. 13:37
A lakhelyüket igen. Mi pl utáltuk a telet, hideget, így mi változtattunk, de aki nem tud, annak tényleg jobb ha inkább a pozitívumaira koncentrál, minthogy nyavajogjon miatta.
7. Shukran
dec. 6. 10:36
El sem tudnám képzelni máshol az életem!
Minden évszaknak megvan a szépsége!
6. Görögtánc (válaszként erre: 5. - Görögtánc)
dec. 6. 10:18
Kedvencem mindig az új évszak beköszönte. Amikor kirügyeznek tavasszal a fák, nyáron az első igazi nagy meleg, amikor mezítláb is kellemes járkálni a füvön, ősszel a megsárgult levelek megjelenése, télen pedig az első fagyok szerencsésebb esetben hó. 🤩
5. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 10:16
Én imádom mindet🙈❤️ Mindegyik évszakban van szép. Most a bekuckózás ideje van itt, de a reggeli zúzmara is szép, látni a leheletemet ahogyan kifújom, a szürke, csendes, nyugodt táj is. Le lehet lassulni. Nyáron meg azt szeretem hogy minden olyan élénk és élettel teli🫶🏻
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 10:10
Bárhol élünk, alkalmazkodnunk kell a természet törvényeihez amennyiben egészségesen akarunk élni. Aki elég komolyan veszi ezt, gyakorolja a csikung öt elem gyakorlatát is. Mint én.😀
3. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 10:03
Én is így vagyok ezzel.
2. lolita2112
dec. 5. 21:47
legjobb elfogadni mindent ugy ahogy van hisz nem tudjuk megvaltoztatni!
dec. 5. 21:47
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Aki megtanulta az angol nyelvet használati szinten, tudna velem gyakorolni?
- Szerintetek görbe marad a baba lába ha nagyon korán megtanult állni?Vélemények, tapasztalatok?
- Egy életre megtanultam, hogy jobb bölcsen hallgatni, vagy...
- Az elmúlt évben megtanultam, van egy felsőbb energia...