Megszokhatatlan korai kelés-és csak 30 percről van szó? Oka? (beszélgetés)
Olvastam már hogy a jó, vagy rossz ébredést már 15 perc eltérés is tudja befolyásolni.
Ettől függetlenül szerintem most csak simán utálsz bejárni,, tehát nem ez a 30 perc az oka.
Kinek hogy. Nekem a 30 perc is sok, ha arról van szó, hogy ennyivel előbb kell felkelnem.
De ha ezt a melóhelyedet "rühelled", akkor is nehezen kelnél, ha 30 perccel később kellene.
Én fordítva vagyok. Már nem kellene korán kelnem, de mivel hosszú évekig 6-kor kellett, most is felébredek magamtól. Hiába akarok visszaaludni, nagyon ritkán sikerül.
Az ember nem gép. Át kell állnia a szervezetednek.
Miért van az hogy nagyon megterhelőnek érzem az új munkahelyen (1 éves) a korai kelést, noha korábban 15 évet dolgoztam egy másik helyen és ott sose éreztem megterhelőnek, pedig csak 30 perccel később keltem?
Egyszerűen nem bírom megszokni az "új" éves helyen a korai kelést, noha 30 perccel korábbi mint 15 évig a másik helyen?
És úgy vagyok hogy ott fogom hagyni az egészet.,
Vajon ez a korai kelés és a 30 perc miatt lenne mindössze vagy inkább arról van szó hogy a régi helyet szerettem az újat meg rühellem?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Jól bevált Nokia telefonok után éles, és megszokható váltás lenne Samsung vagy Huawai készülék?
- Melyik az az időjárás észlelő és jelentő oldal, ahol percről-percre idővonalszerűen, mindenki tudja írni az észlelését?
- Könnyen megszokható a Nokia telefon után a Samsung, ill. a "sima" telefon után az érintőképernyős?
- A percről-percre sáv nem látszik a facebookon, hogy lehet beállítani, hogy lássam?
- Hogyan lehet "visszavarázsolni" a Facebookon a percről-percre sávot?