Megnéztem anyukámat a Google térképen, kint van a kertben.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mikor 17 evesen vegre lett onallo szobam, en nem voltam boldog, hogy nem voltam boldolgog, mert sar...
Se akkor, hogy a 70% beepitest elertuk, a polgarmester masik utcaban lakott, es 40%-ott tettek le. Aztan valakivel szemelyes osszetuzesbe keveredett, plussz fel ev.
Amilyen sarosan neha hazamentem az oreganyaim mondtak, hogy semmi baj,csak cserelsz.
Ez most egy piszok draga, kertvarosi hely.
Inkabb fernak be.
O csak Bazsi :D
Ot igy szeretjuk ;)
Meg a szuleim 20 eve nem tettek ki a tablat, pedig az egyik tesom kezzel faragott hazszamot adott karacsonyra 15 eve.
Mikor fel akartam tenni, apam leallittot, hogy majd megcsinalja. O tanitott furni, az utvefuras is megy. En feltettem volna a korlatra, de az majd a falra megy.
Az emberek mennek a 2/A-ba, ha szerencsejuk, vagy agyuk van, visszajonnek.
Es szemben fal van. Az 1 a kerestezodes utan.
Ehhez kepest hagyni egy uzenetet a futarnak, hogy "a mapson a cicas haz", egyszerubb.
De amugy ahhoz kepest, ami Angliaban van, egy rossz szot nem szolok.
Itt az iranyitoszam alapjan nagyon pontosan lehet beloni, de hazszam helyett ilyen court, olyan house.
Nekez zold es kinai, de nem az ok hibaja, hogy en nem tudom ertelmezni.
De arra gondolas, hogy neha "idegenek", rokonjaim, barataim is meg akarnak talalni. En nem tudom, hogy ment GPS nelkul.
ABC sorrend sincs, nem innenetol oda. Azt megfejtettem, hogy nem a lepcso rendjeben adtak a szamokat, hanem... de a 18 kimaradt, es tok mashol van a
lepcaohazi bejarat. Nem atszamoztak, kitettek egy tablat, hogy menj ki, jobbra formulj.
Szegeny ceca sincs 100 eve.
De amugy sokan nem tudjak, hogy vannak a hazak szamova.
A FÉSZBUK VALÓS FÓTÓKKAL MÁS KÉRDÉS. oTT NINCS TILTÁS ONLINE FOTÓKRA, PLÁNE NEM GYEREKEKRE
a gOOGLE MEG FELISMERHETETLENNÉ TESZI A SZEMÉKLYEKET ÉS A RENDSZÁMOKAT
hOGY MÉGIS VALAKI TUDJA KI-KICSODA, ÜRES FOLTOT CSAK NEM RAKHATNA ODA
Ennyi erővel a temetőben is takard le szeretteid nevét
Valóban szerencse 🙂
Te láttál már Google fotót? Magadat sem ismernéd fel rajta.
Aha, a nigeri suttyók a te képeidet nézik. Ki van takarva az arc ha ismernéd. Ugyanakkpor nekem is vannak őseimröl fótóim. Ne is nézzem őket?
Youtubén van egy videóm ahol örök emlékül anyám fotóját is feltettem
Töröljem le mert a nigeri is megnézheti a videót?
Mentsd ki, biztos ami biztos! Töltsön el jó érzéssel!
Barátnőm apukáját úgy kapta le a Google hogy kilépett a kapun, munkába indult, a kép dátuma szerint aznap már hazafelé a munkából autóbalesetben meghalt.
Volt döbbenet mikor később észrevették a képet a Google térképen, barátnőm nagyon örült neki, az utolsó kép apukájáról. Kimentette, tiszta pixel, kimaszkolt, de barátnőmnek az egyik legkedvesebb fotó.
Oké. Nincs harag.
Én értem, hogy működik a Google.
E+gyáltalán nem vagyok érzéketlen, sőt empatikus vagyok
Az ÉS arra vonatkozott hogy nem érted hogy működik a Google utcaképe
Ha mégis sértő voltam, megkövetlek
Semmi olyat nem ìrt!
Nekem jóleső érzés lenne!
További ajánlott fórumok:
- Miért kell akkor is anyák napját ünnepelni, ha nem szeretem anyukámat? Ha nem érdemli meg!
- Kisemmizem az anyukámat, vagy éppen ő teszi ezt velem?
- Ovisok ballagására illő rövidke színdarabot keresek. Már annyi weboldalt megnéztem, de sehol semmi. Tud valaki segíteni?
- Mentálisan beteg anyukámat beutaltathatom valamilyen intézménybe? Ezt meg tudom-e tenni anyagi támogatással?
- Mivel lepjem meg anyukámat a születésnapján?
- Atkins diéta alatt lehet-e bacon-t enni? Ma megnéztem a csomagolást, és van benne glükóz szirup.