Megmérettem, és nem találtattam könnyűnek... most ez akkor jó vagy rossz? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megmérettem, és nem találtattam könnyűnek... most ez akkor jó vagy rossz?
Továbbra is nagyon örülük, hogy még mindig érdekes vagyok a számodra, Lady - és persze végtelen hízik a májam a megtiszteléstől :DD
Szóval thanks for the bizalom :)
Fogalmam sincs, hogy fogok futni, kimegyek az utcára, aszt durr bele :)
Most az elején tuti, hogy a túlélésre megy majd a játék, a tüdőm kizárt, hogy bírna 20 lépésnél hosszabb távot gyaloglás nélkül. 5-10 km?! Talán majd fél év múlva :)
Amúgy lakótársamnak valahol van egy edzésterve abszolút kezdőknek, talán majd elkérem tőle. De az agyam sajnos taszít mindent, aminek köze van a rendszerhez, így meglátjuk, hogy sikerül a dolog.
A cipő amúgy egy adidas supernova sequence, de lehet, hogy rövidítve fogom használni (a-s-s, ami angolul ugyebár... XD)
És igen, normális boltokban simán odaadják a cipőt kipróbálásra, de ahol én voltam, nem úgy tűntek, mint akik simán hagyják, hogy futkározzak néhány kört az épület körül... no mindegy.
Katthy, engedd meg, hogy én is gratuláljak a cikkhez, a naplódhoz, a stílusodhoz és a fogyásodhoz természetesen! Büszke vagyok rá, hogy ilyen kvázi-ismerősöm (nem írom le, hogy pontosan mim, nehogy leleplezzelek :-D) vagy :-)))
(És becsüld meg magad, ritkán ragadok billentyűzetet, hogy cikkhez hozzászóljak ... ööö, el sem olvasom őket; meg hogy privit írjak ... még régebben, de most nagyon akartam gratulálni :-D)
Katthy, gratulálok a cikkedhez. Meg az erődhöz.
Hol fogsz futni egyébként?
Az én futócipőm 130 euróba került, viszont haza lehetett hozni, és egyszeri kipróbálás után visszavinni, (ha erre került volna a sor),ha valami nem tetszik, nem passzol.-Tehát futni 5-10 km-t is.-Asics 2130-as-
Szia itt (tudod a sima meg a"2").
Én ezen tépelődöm most, hogy egy dolog a méregtelenítés miatti böjt, más dolog meg, hogy a szervezetem tartalékolni fog utána.
És az ember még csak nem is a fogyás miatt csinálná, de a szervezet tojik rá, hogy az ő érdekében történik ez.
Szóval nem szeretnék a mostan elkezdendő tavaszi böjtöm után 10 kilóval nehezebb lenni egy-két hónap után.
Sziasztok. Én nem hiszek a rapid diétákban.-45,kg pörgetem lefele, 1200kcal és mozgás meg 16 hónap.
Megérte 130kg val kezdtem most 85 vagyok és 73 ig nem állok meg. A fogyás 83% ban zsirból történt, ez fegyelmezett munka sok mozgás és alaposan végiggondolt étrend eredménye.
Nem tudom érdemes e, gyors diétát csinálni.... én azoktól hiztam 5 év alatt 50 kg-t---- nekem nem érte meg. Ez tartható csinálható.
Mindenkinek sok sikert!
Köszönöm a bókot, és azonnal visszaadnám! 28 kiló, bakker... bár a saját 20-asomat se hittem volna el sose, ha nem a saját szememmel követem végig :)
Úgyhogy várom a történetedet, akár 28 kilóval, akár 35-el. A stílus miatt meg ne aggódj, a lényeg, hogy őszinte legyen :)
Szia Kathy! Elsősorban a fantasztikusan jó stílusban írt cikkedhez gratulálok. A helyedben megpróbálkoznék a könyvírással is! Általában nem találok semmi érdekeset a diétás sztorikban, de a Te cikked stílusa rendkívüli. :-)
A fogyáshoz csak annyit, hogy én -28,5 kilónál tartok, ha sikerül a -35, akkor én is megírom a történemetet (habár ilyen jó stílusa nem lesz)
Ja, nekem is erre kéne rákattannom valahogy... igaz, én még a gondolatától is rosszul vagyok, hogy edzőterembe megyek. Magányos izzadó vagyok, köszönöm szépen, nem szeretem a versenyhelyzeteket :)
Gratula a fogyásodhoz amúgy!!
Szia! Tavaly február környékén váltottam életmódot, a mérlegelőt viszon valamikor májusban kitöröltem, mert akkor indult egy fogyiverseny itt, a Hoxán (nem Te nyerted meg egyébként?), és nem akartam, hogy az eddigi eredményeim bezavarjanak a számolásba (na nem, mintha felmutatható eredményem lett volna, úgy tűnik, semmi versenyszellem nincs bennem, csak önállóan boldogulok).
A csík viszont az összes fogyott mennyiségemet mutatja, naná, majd pont letagadom a felét :)
Akkor kifejezetten meg vagyok tisztelve! :DD
Köszönöm!
Nah,elolvastam a cikkedet es hozza kell tennem,hogy az elmult egy evben(azota vagyok tag)szoval ez volt a 2.olyan dietas cikk amit vegigolvastam! Nekem nagyon tetszett.
Gratula es sok sikert!
Nagyon köszönöm, kitartok továbbra is! :)
És bár ha csak fele olyan fegyelmezett lennék, mint optimista, már rég alulról szagolnám a 60 kilót, de hát akkor mégis mit olvasnátok most?! XDD
Hja, az önirónia tényleg hasznos tud lenni - lehúz a földre, mikor el akarsz szállni, de kiránt a gödörből, mikor belelépsz :)
De ne hidd, hogy néha nem átkozok mindent és mindenkit egy Marianna-árokbeli kavics alól, de szerencsére van egy velem született génhibám, hogy huzamosab ideig nem vagyok hajlandó komolyan venni a világot, no meg magamat sem :))
Minek, kérdem én, ha mások megteszik helyettem is?
Katthy, fantasztikus a cikked! :-)))
Imádom a stílusod, és hogy ennyire pozitívan tudsz mindenhez hozzáállni! És amit leírtál teljesen igaz!!
Nagyon komoly eredményt értél el, csak így tovább!!! :-)))
Naná, de elcsépelt azt írni: büszke vagyok rád.Pedig így van. És mint a mellékelt ábra is mutatja a fogyás egyáltalán nem befolyásolta a jókedved.
És. Ami még fura, de elég kellemes tudat, hogy úgy 'Istenigazából" nem láttalak (fórumon) elkeseredve. Akkor sem, ha többet mutatott a mérleg, akkor sem, ha többet ettél.Mindig sikerül elpoénkodnod. EZT A POZITÍV KISUGÁRZÁST: Úgy, de úgy irigyellek érte... ! SOkszor jól jönne :)
Köszönöm szépen!
Amikor sikersztorikat olvasok, mindig kiakadok, mennyire "simán" sikerült az írónak 10-20-30 kilókat leadniuk, így én igyekeztem inkább a nehézségekre kihegyezni a dolgot - de úgy tűnik, nem a legtöbb sikerrel :P
Pedig tényleg sok munkába kerül, nem is értem, hogy tudják a friss anyukák minden gyerek után végigcsinálni...
És igen, minden csak makacsság, elnézést, kitartás kérdése ;)
Szia!
nagyon köszönöm a gratulációt, én azért jelenleg a fogyásomra vagyok a legbüszkébb :PP
Én is kívánom, hogy sikerüljön, amit elterveztél!
Szia!
Nem írtam konkrétumot, mert nem hiszek benne, hogy létezik EGY módszer, amivel korra/nemre/túlsúlyra való tekintet nélkül le lehet fogyni. Ha létezne, már rég nem lennének túlsúlyos emberek a világon. Látod, nekem még egy év alatt sem sikerült mindent felesleges ledolgoznom, de ennek csak az az oka, hogy nem voltam elég fegyelmezett és szisztematikus.
Szóval nem szeretnék senkit abba a hitbe ringatni, hogy létezik a Bölcsek Köve, viszont, ha elég erős motivációt találsz magadnak a fogyáshoz, nem kérdés, hogy hajlandó leszel abba is energiát fektetni, hogy megtaláld a saját helyes módszered. Ennyi :)
:) GRATULA!!!!
Jókat vigyorogtam, miközben olvastalak. Nagyon jó a hangvitele az egésznek! Könnyedséget sugároz, és örök igazságok vannak benne leírva! Huh, mennyi idő telt el, és hány kilóval lettem nehezebb én is, mire rájöttem a stressz "jótékony" hatására a zsírpárnákat nézve!
De így van! Minden sikerülhet, csak akarni kell, és lényeg a kitartás!
További sok sikert! :)
Hé, KATTHY.
Nem igazán fűznék ehhez semmi mást (annak ellenére, hogy én is írtam már cikket fogyókúráról - le velük címmel :D ), minthogy GRATULÁLOK. Nem, nem a fogyáshoz. A mentalitásodhoz, a humorodhoz, a felfogásodhoz és a kitartásodhoz !
Kívánom, hogy sikerüljön a célod. Most nekem is van. Itt ez a "csúnyalány"példaképnek oldalt, aki mindig megjelenik a reklámban. Szeretnék én olyan idomokat. :D De a lényeg: nagyon tetszika cikked ( és a naplód is ) :)))))))
További ajánlott fórumok:
- Pizsamaparti! Ha pizsiben vagy, akkor kukkants be!
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Olyan könnyűnek érzem magam, negyvenöt kilósan.