Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Meglévő szemüvegkeretbe raknak lencsét? (tudásbázis)
Raknak, de nem vállalnak felelősséget azért, ha a keret a munka során megsérül. :(
De érdemes megpróbálni, mert egy akármilyen akciós keret is 5 számjegy körül mozog.
Persze,csak én sohasem gondoltam erre.Ötezer a lencse,az akciós keretek között mindig találok magamnak.,Otthonra,olvasni jó.:)
mezei szinten olcsó a lencse, és a keret is. nekem +1-est csináltak volna tokkal-vonóval 7000-ért az ofotértben. az extrák, és a dioptria rohadtul megdobja. meg nem mindegy a lencse márkája sem.
Jó,oké,én csak mezei szinten gondolkodtam!:)
á, ne hidd.
a lencsén ezerszer több van.
speciel a férjem szemüvegébe a lencse párja olyan 70 ezer, keretet meg kap már 5-ért is.
Nem tudom...,az én optikus megcsinálja!:)
Nem szívesen csinálnak ilyet, garanciát tutira nem vállalnak , ha eltörik.
De, ki az ördögnek van minden lencse cseréhez még 30000 keretre.
Óriási tévedésben vagy!A lencséken sokkal nagyobb a haszon!
Mint egykori optikus mondom neked,hogy nem szívesen vállalják a hozott keretbe való lencsecsiszolást,hiszen nem látni az anyag belsejébe.Nagyon sokszor volt a kezemben csilli-villi keret és mikor megmunkálásra került,úgy olvadt szét,mint az álom.:S
Persze,mert a kereten van a búsás haszon:(
Áhhhá,értem.
Akkor megpróbálkozok több helyen:)
Köszönöm a válaszokat!
Csak azért kérdezem,mert ma az egyik helyen azt mondták,hogy nem foglalkoznak ilyennel.
Persze, az új lencsét belecsiszolják.
Persze, megcsinálják, csak a keretre nem lesz garanciád.
Van egy drága szemüvegkeretem.Van benne lencse is,de nekem az erős.
Szeretnék szemüveget csináltatni,de keretem lenne hozzá.Ha beviszem,hogy mit szeretnék,vajon elvállalják?
Van esetleg valakinek tapasztalata erről?
Meglévő szemüvegkeretbe raknak lencsét?
További ajánlott fórumok: