Megint egy legénybúcsú.... (beszélgetés)
hm-hm-hm.
hidd el , nem vagy hülye. sőt! nagyon is okos nő vagy te!
..és igazad is van..annyi helyről kaphatod az infarktust kiváltó stresszhormont, minek azt még önmagunkban szándékosan gerjeszteni is:)
A legtöbb esetben csak nyálcsorgatás van, gondolj rá úgy, mintha a TV-be, vagy az utcán látna egy jó nőt, szerintem ez a dolog semmivel sem több ennél.
Ha bízol magadban, és a kapcsolatotokban ez nem lehet gond hosszútávon.
Na,szia.Még jó hogy mostanában nem jártam erre hogy elolvassam amit írtál! :)
Nem tudom a részleteket mik voltak,képeket sem láttam,próbálok elfeledkezni róla.De azóta már az illető esküvőjén is túl vagyunk,ahol hallottam egy-két elejtett szót hogy valami 17éves lányok átmentek hozzájuk,mert azoknál már leült a buli és vittek sört is....de hogy ők erre már nem is nagyon emlékeznek....
Most őszintén,akarná ezt valamelyikünk is firtatni tovább??!!??Bízom benne!Ugye? :)
Az én párom is jövőhéten megy legénybúcsúra... Nem tudom mi lesz ott. Eddig rá se mertem kérdezni. De lehet nem is fogok, mert nem tudom, hogy akarom-e tudni. :)
Az exem volt annó egy legénybúcsún, hát ott, amikr történtek az elég csúnya volt. Na nem ijesztgetni akarlak. De úgy tudom, hogy ott csak a vőlegény "játszadozott" a lánnyal. Legalábbis nekem az exem ezt mesélte.
Ennek hatására egy kis félsz bennem is van a jövőhéttel kapcsolatban. De hát valahogy csak túl fogom élni azt a napot. Az a terv, hgoy aznapra valami csajos bulit csinálunk, vagy elmegyünk valamerre, hogy ne itthon agyaljak azon, hogy vajon vannak-e lányom a legánybúcsún vagy sem. :)
Rám mindig azt mondják, hogy hülye vagyok, mert nem féltékenykedek, nem kutatot, nem vizslatok a férjem után.
Tényleg nem vagyok féltékeny (volt már rá persze példa, de azt szóvátettem) mert úgy érzem nincs okom rá.
Ha legénybúcsúba megy, hát odamegy, ha csak pasis szombatesti kiruccanásra, akkor oda. Nem túl gyakori, évente pár alkalom. Másnap másnaposan mindent elmesél. Nem gondolom, hogy nem mond igazat.
Legutóbbi legénybúcsúból másnap este ért haza :)
Mielőtt bárki szörnyülközne a bátyám legénybúcsúja volt, a párom szervezte, és ott aludt tesómnál másnap délig, utána meg igyekeztek rendbeszedni magukat, hogy megfelelően állajank elém :) Egy szót nem szóltam, csak nevettem a két lükén.
De a lényeg azt gondolom felesleges féltékenykedni. Felesleges ilyeneken rágódni. Aki menni akar, megy, akit el tudnak csábítani, azt el fogják előbb-utóbb. Lehet pont az én férjemet a jövőhéten. DE.... az elmúlt 18 évem boldogan telt el, nem abba betegetem bele,nem emésztettem magam azon, hogy egy ilyen legénybúcsún, pasis bulin ugyan mit csinálhat.
:D
Nyilván még nem jött el az az idő;)
Nyuszikám, két-három évtized és akár bóknak is tekinthetjük eme megjegyzést :))
Apám mondta, amikor fintorogtam, hogy az árokásók füttyögnek utánam, hogy eljön még az idő, amikor örülnék neki :)
Nem tökéletes,maximalista:)))Én meg szétszórt-ezt az egyet kellett valahogy összeegyeztetnünk.
De én még mindig kiváncsi vagyok,mi lenbe a párja reakciója fordított felâllásban?
Tudom, tudom, a párod tökéletes.
Kb 8342x olvashattuk már.
Irigyellek is miatta, de ez az én egyéni szoc problémám, ne offoljuk szét ezzel a fórumot.
Ja, akkor nekem is alfahímem van. (Azt nem tudom, hogy sírna vagy röhögne a meghatározáson)
Én eddig ezt "társ"-nak hívtam. Sőt, továbbra is így fogom.
Eddig én is úgy tudtam, hogy néni odamegy, lejt egy lenge táncot, csorog a nyál, a bátrabbak letaperolják, oszt jóvan. A végén meg ordenáré módon berúgnak. Egyesek.
Lehet, hogy ez csak a demo verzió?
rólam?
Qrvnak nézel, van mifene?
Nem,aki igazán szeret,annak normális haverjai vannak,nem arra izgulnak be,h most legálisan is kibérelhetnek egy csajt,mert egyébként ha csinâlnâk,milyen ciki lenne,ha lebuknának vagy azt sem tudnák mit csináljanak.Ezért szánalmas.
De még mindig nem írtad meg mi lenne,ha ròlad lennének kompromittáló képek?:))
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Mi a véleményetek a legénybúcsúkról, ahol prostik is vannak?
- Barátom szombaton legénybúcsúba megy. Nagyon félek, hogy megcsal. Hogy zajlik egy ilyen buli?
- A sógorom legénybúcsúját mi szervezzük és körülbelül 8-an leszünk. Ötleteket várok
- A legénybúcsút a vőlegény vagy a haverok szervezik?
- Ábrák, rajzok legénybúcsúra