Megint átvertek. Kezdem elveszteni a szerelembe vetett hitem. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
11. lolita2112
febr. 8. 09:02
ne legy elkeseredve hisz nincs itt a vilagvege,legy turelmes es majd talizol vki rendes pasival.
10. Érdekes73
febr. 2. 15:10
A fellángolás. Vágy. Más mint az igazi szerelem és szeretet.
9. Shya
febr. 2. 14:47
szerintem mindenkinek volt már olyan időszaka, amikor ugyanezt érezte. mert csak s*ggfejekkel hozta össze az élet folyamatosan. a baj inkább akkor kezdődik, amikor hagyod, h ez befolyásolja a gondolkodásmódodat. (pl randiztam egy férfival de hamar rájöttem h ennek nem lesz folytatása. mivel érte egy hatalmas pofon, abból indult ki, minden nő r*banc. ez nem átmeneti volt nála, nem tudta elengedni a múltat. mikor ráébredtem h valószínűleg sosem tudna megbízni bennem, nem láttam értelmét folytatni. ilyen helyzetben lehetetlen meggyőzni, "megváltoztatni" bárkit is, és nem is feladatom.) illetve, abban is van igazság, amit Archer írt, érdemes ilyenkor átgondolni.
8. Ruslan (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 2. 01:30
A siker kulcsa: Változás
7. lolita2112
febr. 1. 22:40
a csalodas az elet velejaroja,de ne add fel,mert a remeny hal meg utoljara!
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Myra)
febr. 1. 22:18
Mindig jobban szeretek mint kéne, és mindig csak bántanak a végén. Befejeztem. Feladom. Nekem ez nem kell
5. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 1. 20:54
Inkább előbb ismerd meg az illetőt aki tetszik és azért szeress bele , mert olyan tulajdonságai vannak , hogy szerethető.
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 1. 18:54
Túl sokan vagyunk. Nagyon nehéz összetalálkozni azzal akit nekünk szánt a sors. Kívánom, találd meg azt akire vágysz!
3. f78a5227f0 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 1. 17:39
Érdemes megvizsgálni,hogy milyen emberekhez vonzódsz, és ennek mi lehet az oka.
2. 80ASIQ
febr. 1. 17:08
Sajnos ez ilyen!
febr. 1. 17:08