Meghiúsult a nyaralás, nem adják vissza az előleget. Ez mindenhol így van? (tudásbázis)
Eddig még egyedül nem mertél menni :D :D :D
Amúgy meg, ha szállásfoglaló oldalon foglalsz, akkor egyértelműen ott vannak a feltételek, amiket elfogadsz.
Ha jó fej a szálloda, akkor esetleg engedik becserélni az időpontot, vagy van például lemondási biztosítás.
Témára visszatérve buktam már el repjegyet, mert nem tudtam elmenni. Benyeltem azt a 15 000 Ft-ot.
Mielőtt valamire előleget fizetek, elolvasom a feltételeket.
Abban leírják, hogy mi az előleg sorsa, ha lemondom a megrendelt dolgot.
Ha elfogadom, és fizetek előleget és mégis lemondom, akkor nem csodálkozok hogy bukom az előleget, mert tudom, hogy ez fog történni.
Ha pedig nem vagyok biztos a dologban, nem fizetek előleget, hogy ne bukjam el, hanem keresek más megoldást.
Szóvalolvasni kell előbb.
Mi is jártunk már így. Az előleg az erről szól. Nagyon ritka kivétel, ha visszaadják. Még akkor sem, ha valaki nyomós ok miatt nem tudott elutazni (súlyos betegség, családi tragédia, etc...).
Még szerencse, hogy "csak" 10.000 ft-ot buktatok.
Ez van, ez az előleg kockázata.
Nem az a bajod, hogy egyedül menj-e nyaralni vagy ne? Mi ez a többesszám?
Sziasztok!
Sajnos le kellett mondanunk a nyaralást,elbuktuk a befizetett 10.000 Ft előleget.
Közületek járt esetleg már valaki hasonlóan?
Vagy közületek bárkivel fordult már elő,hogy elúszott a pénze??
Köszi,aki válaszol
További ajánlott fórumok:
- Ha anyósod egyetlen kicsi fia a férjed és mindenhol megpróbál keresztbetenni neked mit csinálnál?
- Csak hogy megnézze az orvos a fogam, 1 hónapot kellett várni, kb. 2 perc volt. Ez mindenhol így megy?
- Egyre jobban szőrösödöm, mindenhol, SEGÍTSÉG!!!
- Elkeserít a látvány, hogy mindenhol telefonjukat nyomkodó...
- Hogyan lehet megakadályozni palacsinta sütésekor, hogy mindenhol az a nagyon durván büdös égett olaj legyen?
- Miért tiltott le mindenhol, ha előtte heteken át folyton írt?