Meghalt Rose a Titanic végén vagy sem? (tudásbázis)
igen mint öreg hölgy!a film vissza emlékezés alapján készült...
A film tényleg jól meg van csinálva. De sem kkor, mikor bejött, a moziban, s sem most a TVben megnézve nem tudtam ríni.☺ Pedig érzelmes alkat vagyok.
Bocs, nem vagyok az a kimondottan nőies-romantikus alkat.
Igen a legvégén halt meg, miután elmesélte a történetet, és megvált a nyakéktől.
Nagyon szupi egy film, mindig megríkat.
Milyen gyönyörűen leírtad :-O :)
Pontosan!Bedobja a vízbe a nyakéket,majd csendesen távozik az élők sorából. Végigbőgtem,akár hányszor láttam...
Meghalt, de a film legvégén miután megvált az "óceán szívétől". Csendben elaludt örökre, és odaát újra talákozott Jack-kel...
Én úgy tudom, hogy nem önmagát játssza. Gloria Stuart játssza az idős Roset.
Viszont tényleg túlélte a bemutatót. Ráadásul valahol olvastam (majd előásom), hogy volt még egy hajószerencsétlenség, amit túlélt:O
Nem, nem lesz Titanic 2. :) elég röhejes lett volna az 1. rész után, hogy Jack csak hibernálódott és elindul megkeresni a 104 éves Rose-t....
A 3D viszont jó :)
En eddig azt hittem nem halt meg ,csak alszik,de most elbizonytalanodtam.........
Nem, szerintem ez elég nyilvánvaló.
Szerintem nem halt meg, oké, hogy Hollywood, de én mindig azt képzeltem, hogy álmodja, hogy találkozik Jackkel. Hiszen nem mindennap van a hajó közelében, ezért most "jut eszébe" ilyet álmodni. A medált meg bedobja a vízbe, szintén azért, mert most van itt, ahol stílusos a dolog. Plusz azért is, mert könnyített a lelkén, hogy elmesélte a sztorit. Alszik egyet, látszik, hogy lélegzik, holnap felkel, egyszer meg majd meghal :)
Rose meséli az egész sztorit...
Titanic2 nem lesz (szerintem, mivel nincs is miből filmet csinálni, még egy szerelmi történet pedig unalmas lenne:) ), viszont Titanic 3D lesz:) Láttam az aluljárókban a plakátot:D
[link]
ha egy kicsit le tekertek az aljára, ott lesz.
Hát ez durva.Méghogy visszatér Jack.És ez komolyan rendes film lesz???
elvagytok így késön este:D
igen az életbe túlélte, sőőőt, de most a filmben magában érdeklődtem
Meghalt a végén! Amikor lefeküdt aludni, utána mutatták, hogy ismét a hajon van és találkozik Jack-kel, akkor halt meg és ujra egyutt vannak! :D
Én úgy emlékszem, hogy a néni, aki Rose, tényleg túlélte a Titanic elsüllyedését, sőt, önmagát játssza a filmben. A bemutatót is túlélte, csak később halt meg...
De javítson ki valaki, ha tévednék!
igen ez nyilvánvaló...de miután elmesélte a storyt, tudod a végén eldobja medált és lefekszik aludni. Na az a kérdés, akkor örök álomra hajtja e fejét vagy csak alszik...
A tortenetet o meseli el,idos korban hal meg.
Most tényleg ezen filóztok? Vicces :D
Hmmmm! Javaslom, hogy igyál egy nyugtató teát, és próbálj valami másra gondolni! Én is ezt fogom tenni, de lehet hogy még vizes borogatást is teszek a fejemre! :))))))))))
Atyaúristen! Kész agyrém! Méghogy Jack visszatér! :))))))) Hála az égnek tényleg csak összevágták............
Aj de tiszta rossz, hogy így "kétségek" között hagyják az embert! Már aludni sem fogok tudni:P én eddig abban a hitben voltam, hogy meghalt, de most elbizonytalanodtam:):(
További ajánlott fórumok: