Meghallgatható -e egy 3 éves gyerek pszcihológus által, gyermek-elhelyezés esetén? (tudásbázis)
Mert az egyik legjobb bnőm pont ilyen helyzetben van,és NAGYON félti a kislányát!!!!!!!!!A Biróságon,sem sehol semmit sem mondanak neki,annyira sajnálom!!!!!!!
Mit mondhatna az a csepp kislány,mikor a szeme láttáre verte meg az apukája az Anyuját??????Nem értem én ezt.....Köszi mindenkinekminden hozzászólást.B./Évi/
sajnálom
én szerencsés vagyok, az én szüleim még ma is turbékolnak mintha fél éve lennének csak szerelmesek
?? Nem szokták.
Ha bonyolult az ügy, akkor eleve nem is tehetik meg, hogy egyedül kérjék, a gyámnak benn kell lennie.
Amúgy nem kötelezhetnek erre....csak jelzem...
egy válást mindenképpen megéreznek, mégha magának a vizsgálatnak a lényegét nem is...
nem lehet neki könnyű, pláne ha a szülök állandóan marják is egymást
Szia!
A per folyamán a bíró elrendelheti az egész család vizsgálatát, a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban ő teszi fel a kérdéseket, amire a pszichológus a vizsgálat alapján leírja a véleményét. A szülőket külön-külön hallgatja meg, de ha jól tudom, a gyerekeknél bent lehet az anya. Hogy egy három évesnél ezt elrendeli-e a bíró, azt nem tudom, nagyobbaknál, ha vita van, akkor mindig. Kitartást!
Szia!
Ő elég kicsi még,ezért nem tudnám megmondani meghallgatják-e,de hogy senki nem lehet vele bent az biztos.
Nemrég mentem én is keresztül ezen,bár az én fiaim 9 és 12 évesek már...
nagy értelme nincs,
mert nem fogadják el az ő állítását...
kérhetsz pszichológusi véleményt, de nem tenném ki neki...
Miért gondoltál erre?
tényleg kiakarjátok ennek tenni?
:( szegényke
Sziasztok!!!!!!
A dolog elég sürgős,ezért kérem a segitségeteket,ill.a tanácsokat.Gyermek-elhelyezés esetén szerintetek egy 3 éves kislányt is meghallgat pszcihológus???Ha igen,lehet ott vki a családból????
Nagyon köszi,előre is.B.
További ajánlott fórumok:
- Akartok egy jó kis csapatba tartozni, ahol meghallgatjuk egymást?
- Tudnátok ajánlani olyan zenéket, amelyek kedvcsinálóak, amelyeket ha meghallgatsz olyan érzésed támad, hogy milyen jó élni?
- Én meghallgatom bárki problémáját, de az enyém senkit nem érdekel, miért?
- Ha párotokkal beszélni akar az orvos, mert rossz híre van, Ti mellette lennétek akkor is, ha egyedül akarja meghallgatni?
- Hogyan zajlik egy hagyatéki meghallgatás?
- Az asztmát észreveszi az orvos, amikor meghallgatja a tüdőt?