Megcsalt, szerelmes a férjem, és gyereke is lesz :-( (beszélgetés)
Ennyi erővel a felszarvazott férjtől is vehetnének mintát, hogy az övé-e? Egyszerre jártak egy kútra.
De ki tudja, lehet 3. fél is érintett.
De kitől vesznek mintát?
A nő férjétől, aki a nevére vette, így elismerve, hogy az övé? Vagy csak azért kapta a baba a nevét, mert így hivatalos?
A férjedtől vesznek mintát, hogy egyezik-e a gyermekével a genetika?
Na majd kiderül.
Egyébként láttad a kisfiút? Látsz hasonlóságot?
Akkor már gyerektartás sem játszik.
Mire kérne gyermektartást, ha a nevén van a gyermek?
Nem szeretne vele kapcsolatot
A nő és a férje együtt maradnak és a férj a nevére vette és sajátjaként neveli fel .
Ha független vagy anyagilag az szuper, ez előző fórumokból gondoltam, hogy nincs munkád.
Akkor már csak rajtad múlik gondolom, hogy megtudod-e bocsájtani a megcsalást, a gyermeket, hogy esetleg a felelőtlenségével veszélybe is sodorhatott volna, akár egészségügyileg is vihetett volna haza valami kórságot.
Remélhetőleg ez tanulópénz volt a férjednek, és nagyon fogja értékelni, hogy így is szereted.
Az apasági vizsgálat mikor lesz?
És mi van, hogy ha a férjedé és akarja látni, nem mond le róla. Az már biztos, hogy a nő és a férje együtt maradnak akkor is ha a férjedé a gyerek? Most mindenki ígér mindent de majd jönnek a nehéz hétköznapok, az egymás fejéhez vágása a történteknek.
Ha a férjed nem is akarja a gyereket, gyerektartás, majdani örökség. Minden megilleti ami a három fiadat. Ezekre gondolni kell.
Az nem így van, hogy csak a gyermektartás, meg kell engedni a láthatást is.
Az is lehet az egész mese, talán zsarolni akarják a férjed, hogy meg ne tudd, de ez kiderült már.
Az is lehet, ha mégis a férjed az apa, akkor netán lesz egy szép, egészséges kislányuk, a 3 fiatok után el lesz bűvölve és akár bírósági úton is, de látni akarja a gyermeket.
Nálad már nehezebb a helyzet, a férjed nélkül, hogy tudnál megélni egyedül?
Az a pénz, csak pénzecske, amit kapsz.
Megértelek. Egy ilyennel szembesülni 30 év után 50+-an nehéz. Mit mond a férj? Hogy derült ki? Van hová mennie? Te megbocsájtanál neki? Ha övé a gyerek tartásdíj, látogatás, kapcsolat tartás, stb. Soha nem lesz már az életetek a régi. Nem irigyellek. 1,5 évig belehazudni a szemedbe, eljátszani a 3 gyerek előtt a jó apucit.
Én azt mondanám neki, hogy szedje magát és menjen, kell egy kis gondolkodási idő neked. Hogy nem kerülgetném és nézném a fancsali bűnbánó képét az biztos.
Igen az lettem, ráadásul közös döntéssel.:)
És nagyon jó a kapcsolata a gyermeknek és az apjának.
Az, hogy szerető vagyok nem hiszem, hogy változtatna azon, hogy mi a véleményem.
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- A barátnőm szerelmes a férjembe...
- Megcsalt a párom. 4 hete szültem neki gyereket, akit mindketten akartunk. Van valakinek valami ötlete, hogyan hódíthatnám vissza?
- Szerelmes vagyok a gyerekébe?
- Szerelmes vagyok egy férfibe, aki nem a férjem.
- Szerelmes vagyok a férjembe, még csaknem 20 év után is.