Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megcsalt, szerelmes a férjem, és gyereke is lesz :-( fórum

Megcsalt, szerelmes a férjem, és gyereke is lesz :-( (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
541. Enissa (válaszként erre: 540. - Semleges)
tegnap 18:06

Ennyi erővel a felszarvazott férjtől is vehetnének mintát, hogy az övé-e? Egyszerre jártak egy kútra.

De ki tudja, lehet 3. fél is érintett.

540. semleges (válaszként erre: 536. - Enissa)
tegnap 16:26
A FI férjétől mert ha az övé akkor az asszony igényt tart a gyerektartásra.
539. semleges (válaszként erre: 535. - Ibi0113)
tegnap 16:24
Ha kiderül, hogy a férjedé a gyerek követelheti is. És mint mondtam ha eljön az idő az örökségből is a ráeső rész az övé. Nem 3, hanem 4 felé megy a vagyon.
538. globus (válaszként erre: 532. - Ibi0113)
tegnap 14:36
Tudtommal ha házasságban él valaki, akkor a gyerek mindenképpen a férj nevére kerül.
537. ibi0113 (válaszként erre: 536. - Enissa)
tegnap 14:32
A férjemtől és a gyerektől, a nevét azért kapta mert így hívatalos , csak képen láttam van amelyiken látok némi hasonloságot de van olyan amin nem
536. Enissa (válaszként erre: 534. - Ibi0113)
tegnap 14:27

De kitől vesznek mintát?

A nő férjétől, aki a nevére vette, így elismerve, hogy az övé? Vagy csak azért kapta a baba a nevét, mert így hivatalos?

A férjedtől vesznek mintát, hogy egyezik-e a gyermekével a genetika?

Na majd kiderül.

Egyébként láttad a kisfiút? Látsz hasonlóságot?

535. ibi0113 (válaszként erre: 533. - Enissa)
tegnap 14:16
A kedves anyuka mondta hogy bíroságra megy az apaságival és követeli a gyerektartást
534. ibi0113 (válaszként erre: 531. - Enissa)
tegnap 14:14
Hát nem tudom ertékeli e , de tanúló pénz volt neki az bíztos , most elmegy dolgozni külföldre ez tervben is volt , és külön leszünk egy darabig és majd látjuk hogy mi lesz , 2 hét múlva lesz az apasagi
533. Enissa (válaszként erre: 530. - Ibi0113)
tegnap 14:12

Akkor már gyerektartás sem játszik.

Mire kérne gyermektartást, ha a nevén van a gyermek?

532. ibi0113 (válaszként erre: 522. - Semleges)
tegnap 14:11

Nem szeretne vele kapcsolatot

A nő és a férje együtt maradnak és a férj a nevére vette és sajátjaként neveli fel .

531. Enissa (válaszként erre: 521. - Ibi0113)
tegnap 14:11

Ha független vagy anyagilag az szuper, ez előző fórumokból gondoltam, hogy nincs munkád.

Akkor már csak rajtad múlik gondolom, hogy megtudod-e bocsájtani a megcsalást, a gyermeket, hogy esetleg a felelőtlenségével veszélybe is sodorhatott volna, akár egészségügyileg is vihetett volna haza valami kórságot.

Remélhetőleg ez tanulópénz volt a férjednek, és nagyon fogja értékelni, hogy így is szereted.

Az apasági vizsgálat mikor lesz?

530. ibi0113 (válaszként erre: 523. - Semleges)
tegnap 14:09
Igen ennyire elörehaladott dolog ,Nem tartják a kapcsolatott, az elején meg párszor latta mikkor meg találkoztak, de a nő ferje a nevére vette a gyereket és sajátjaként fogja felnevelni nem szeretné hogy a férjemnek bármi köze legyen hozzá
529. tumbo2 (válaszként erre: 528. - Enissa)
tegnap 14:08
az egyik fiú mondta,mikor megtudta,hogy féltestvére van.
528. Enissa (válaszként erre: 524. - Tumbo2)
tegnap 14:04
Ezt nem értem mire írtad, én csak véleményt mondtam, el nem ítéltem senkit.
527. tumbo2 (válaszként erre: 525. - Semleges)
tegnap 14:03
nem is lehet,ahány ember,annyi sors.
526. tumbo2 (válaszként erre: 524. - Tumbo2)
tegnap 14:02
30 évig voltunk együtt,de én senkivel sem tudtam volna együtt élni.
525. semleges (válaszként erre: 524. - Tumbo2)
tegnap 14:01
Nem ítélkezett senki.
524. tumbo2 (válaszként erre: 520. - Enissa)
tegnap 14:00
nem lehet ítélkezni,mondta a lányom féltestvére.ő meg a két fiú jól elvannak,sosem akartam,hogy elváljon.de,ha ők ebben a cipőben jártak volna,ki tudja.
523. semleges (válaszként erre: 521. - Ibi0113)
tegnap 13:58
Ja, hogy már ennyire előrehaladott a történet. Azt hittem még csak terhes a szerető. És még tartják a kapcsolatot? A férjed látja és kapcsolatban van a negyedik fiával is?
tegnap 13:56

És mi van, hogy ha a férjedé és akarja látni, nem mond le róla. Az már biztos, hogy a nő és a férje együtt maradnak akkor is ha a férjedé a gyerek? Most mindenki ígér mindent de majd jönnek a nehéz hétköznapok, az egymás fejéhez vágása a történteknek.

Ha a férjed nem is akarja a gyereket, gyerektartás, majdani örökség. Minden megilleti ami a három fiadat. Ezekre gondolni kell.

521. ibi0113 (válaszként erre: 520. - Enissa)
tegnap 13:51
Nem kislány kisfiú ő is ,már megszületett, a férjem nélkül is megélek van munkahelyem ,nem ilyedek meg ha válás lesz a vege .
520. Enissa (válaszként erre: 519. - Ibi0113)
tegnap 13:43

Az nem így van, hogy csak a gyermektartás, meg kell engedni a láthatást is.

Az is lehet az egész mese, talán zsarolni akarják a férjed, hogy meg ne tudd, de ez kiderült már.

Az is lehet, ha mégis a férjed az apa, akkor netán lesz egy szép, egészséges kislányuk, a 3 fiatok után el lesz bűvölve és akár bírósági úton is, de látni akarja a gyermeket.

Nálad már nehezebb a helyzet, a férjed nélkül, hogy tudnál megélni egyedül?

Az a pénz, csak pénzecske, amit kapsz.

519. ibi0113 (válaszként erre: 518. - Semleges)
tegnap 13:30
Egy bejövő sms amit észrevettem , ő pont aludt és elolvastam , aztán lefagytam, és kérdőre vontam elöszőr semmit nem akart mondani de nem hagytam és mindent elmondott,nem tudom megtudok e bocsájtani neki most úgy érzem igen mert szeretem , de ha kiderül ővé a gyerek mégnehezebb lesz , nagyon megbánta öszetört ő is , hogy látja szethullik a család , mevbeszéltük kimegy külföldre dolgozni amugy is terve volt , aztán teljen el egy bízonyos idő aztán majd látjuk, ja és ha a gyerek az ővé akkor láthatás nem lesz mert az anyuka és a férje nem szeretnék csak gyerektartást fizessen .Nagyon nehéz
tegnap 09:51

Megértelek. Egy ilyennel szembesülni 30 év után 50+-an nehéz. Mit mond a férj? Hogy derült ki? Van hová mennie? Te megbocsájtanál neki? Ha övé a gyerek tartásdíj, látogatás, kapcsolat tartás, stb. Soha nem lesz már az életetek a régi. Nem irigyellek. 1,5 évig belehazudni a szemedbe, eljátszani a 3 gyerek előtt a jó apucit.

Én azt mondanám neki, hogy szedje magát és menjen, kell egy kis gondolkodási idő neked. Hogy nem kerülgetném és nézném a fancsali bűnbánó képét az biztos.

517. ibi0113
tegnap 09:34
Segítsetek , adjatok tanácsot , kiderült a napokba hogy a ferjem viszonya van egy férjes asszonyal már 1,5 éve , és most még apasági tesztett kel csinálni hogy kié a gyerek a férj vagy a szerető , 30 éve vagyunk házasok , 3 fiúnk születettők már felnőtek , most született egy csodálatos kisunokánk , sajnos nem tudom a 30 évet csak úgy eldobni és még mindig szeretem .. mitt csináljak olyan tanácstalan és kétségbe eset vagyok 😪😪
516. Briell14 (válaszként erre: 502. - Cskata)
2014. júl. 31. 18:41
Pedig....van ilyen! :)
515. bdf78cc352 (válaszként erre: 492. - Pall mall)
2014. júl. 31. 18:39
Nem tudom mi van veled, remélem jól vagy:)
2011. dec. 14. 11:17
úgy kell neki...hagy menjen...Te meg örüljél..bizony!jobb előbb m később
513. atokratokszenhidratok (válaszként erre: 512. - D78af6978e)
2011. dec. 14. 11:15

Igen az lettem, ráadásul közös döntéssel.:)

És nagyon jó a kapcsolata a gyermeknek és az apjának.

Az, hogy szerető vagyok nem hiszem, hogy változtatna azon, hogy mi a véleményem.

512. d78af6978e (válaszként erre: 511. - Atokratokszenhidratok)
2011. dec. 13. 21:05
Forditott oldalon allsz??????Szoval te lettel terhes egy nos pasitol??Hat gratulalok..Meg van es lesz is a velemenyem az olyan nokrol,akik nos pasival kezdenek..Akkor talan inkabb ne irogass NEKEM aki azon a bizonyos 'masik' oldalon all...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook