Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Megcsalás..., hogy jöttél rá? (beszélgetés)
veletlenul elszolta magat pedig sosem iszik megcsak alkoholt sem.
Az ágyban a barátnőjét találta mellettem, majd szó nélkül hazament. Tizenévekig nem láttam hallottam róla.
Ez még életem elején volt.Fene sem törődött akkor még a másik lelkével :(
Gratulálok hogy sikerült helyre jönnötök. Én nem tudom, hogy képes lennék megcsalás után kibékülni/megbocsájtani.
Na ez nagyon igaz. És ha elmondod akkor mégjobban tagadnak...és kimagyarázzák
Ez mennyire igaz...
"Viszont sok férfi nem tudja, hogy mikor a nő kérdez, már tudja a választ..."
Nem!Tudta hogy nagy hülyeséget csinált.Sokat beszéltünk erről.
Utana soha tobbet nem ment felre?
Mert azt hiszik megusszak.
Soknak találtam a telefonszámláját,kértem,nézzük meg a neten mi a ffene miatt ilyen magas.(online számla) Sehogy sem akarta megnézni.
Másik eset:délutános volt.Irtam neki erotikus üzenetet de nagyon hidegen reagált rá és mikor hazajött nem volt kedve szeretkezni.(Pedig azelőtt olyan nem volt soha.)
Ez a kettő már nagyon gyanús volt,de aztán történt még valami és bevallotta.
Kibékültünk,kapott egy esélyt.De évekbe tellett újra megbízni!
Mert ez az első reakciójuk a számonkért embereknek.
Viszont sok férfi nem tudja, hogy mikor a nő kérdez, már tudja a választ...
Lehet csak több szenvedélyre, vadságra vágyott szex közben, és ezzel akart motiválni.:D
Lajosnak szólított szex közben, pedig én Jenő vagyok..-))
Megerzes, diktafon, bizonyitekok talalasa, tagadas, tagadas, vegso bizonyitek, beismeres, nyuglodes meg egy ideig, aztan szakitas.
Shakira pl az eperlekvárból jött rá.
Rákérdeztél a táskeresőzésre?
Sziasztok, kíváncsi lennék kit hogy csaltak meg, hogy jött rá? És a válaszra amit kapott, mi lett ezután veletek?