Megbízható természetgyógyászt keresek Debrecenben vagy környékén! (tudásbázis)
8. toro32
2009. ápr. 27. 12:21
már nem tudom kinek kűldtem el a számot és kinek nem:)
írjatok privi üzit és a válaszban benne lesz a szám!
azért,ha sikerűlt felvenni a kapcsolatot az Annával és van tapasztalat,megoszthatnátok:)
7. Dite
2009. ápr. 26. 05:03
Én is szeretném megkapni. Ha lehetne mind a kettőnek a telefonszámát. Nagyon régen a fiamat Dr Csikai Erzsébethez vittem. Szerencsére nagyon sokat segített. Az orvosok csak találgattak és kísérletezgettek a gyógyszerekkel.
6. Nóra*
2009. márc. 28. 09:16
A telefonszámot szeretném megkapni.
Előre is köszönöm.
5. toncsimimi
2009. márc. 27. 09:38
Köszönöm a válaszaitokat! Légyszíves a Nagyné Halász Annna telefonszámát küld el nekem priviben!!! Előre is köszi!
4. toro32
2009. márc. 27. 09:09
A Nagyné Halász Annát én is csak ajánlani tudom!!!Amire az orvosok széttették a kezüket,ő megoldotta!!!!
van tel.száma.mondjuk nem tudom,hogy még jó e,de akinek kell,írjon üzit és nagyon szivesen megadom!!!
3. kinni
2009. márc. 27. 08:57
Nagyné Halász Annát tudnám ajánlani és Dr. Csikai Erzsébetet, mindketten reflexológusok kedvesek és nagyon jó szakemberek. Én náluk tanultam. Elérhetőséget pillanatnyilag nem tudok, de ha érdekel utánanézek vagy keress rá a neten.
2. toncsimimi
2009. márc. 27. 08:20
Senki?
1. toncsimimi
2009. márc. 26. 21:01
Aki ismer megbízható természetgyógyászt Debrecenben vagy környékén, az kérem írja meg az elérhetőségét.
További ajánlott fórumok:
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?
- Tudnátok ajánlani megbízható gyermek fogszabályzó orvost a XVII. kerületben vagy környékén?
- Baja környékén tudtok AKTÍV, megbízható Állatvédő egyesületet?
- Sport-kultúr és egyéb ingyenes programok Debrecenben és környékén
- Barátnőket keresek Debrecenben és környékén
- Halásztelek környékén tudnátok megbízható, jó gyerekorvost ajánlani?