Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Medvehagymás-brokkolis pulykamell recept

Medvehagymás-brokkolis pulykamell recept

A Medvehagymás-brokkolis pulykamell hozzávalói:
50 dkg pulykamell
50 dkg kg brokkoli
2 marék medvehagyma
grillfűszer

bors
tejföl
liszt
sajt


A Medvehagymás-brokkolis pulykamell elkészítési módja:
A húst vékony szeletekre vágjuk, hőálló edénybe egymás mellé fektetjük, és megszórjuk grillfűszerrel. A brokkolit és a medvehagymát apróra vágjuk, sóval, borssal és kevés vízzel megpároljuk, végül behabarjuk. Ezt a mártást a húsra öntjük. Lefedve készre sütjük. Ha a hús megpuhult, kitakarjuk, sajtot szórunk a tetejére, és pirosra sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A medvehagymás-brokkolis pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.