Medend Intézeti lombikosok (beszélgetős fórum)
8. Tivike1
2020. dec. 1. 19:51
Sziasztok!
Kicsit elhalt a topic.Esetleg van donoros, aki a Medendt kísért végig hazai oldalról?
7. Vicus014
2020. márc. 12. 12:58
Sziasztok! Nem tudom mennyire olvassátok ezt a topicot. Sajnos nekünk is úgy hozta az élet, hogy csak lombikkal lehet babánk. A medend-et néztük ki. Tudna valaki segíteni abban, hogy itt mi a menete az állami támogatott lombiknak? Illetve milyen vizsgálatok vannak? Kb mennyi a várakozási idő?
6. NicoleM
2019. dec. 10. 14:46
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy merre induljak el, ha inszeminációt szeretnék? Egyedül vállalnék babát, de donorom van akitől szeretnék! Milyen intézetek, orvosok vannak Magyarországon?
5. Beckó (válaszként erre: 3. - Afonyalekvar)
2019. máj. 23. 18:43
Szia igen én voltam, ha tudok valamiben segíteni nyugidtan írj!
4. Beckó (válaszként erre: 1. - Tivike1)
2019. máj. 23. 18:42
Szia. Neked ott csináltak lombikot?
3. Afonyalekvar
2019. ápr. 23. 12:03
Sziasztok! volt már valaki közületek a Medend lombikos előadásán? Endometriózisról, PCOS-ről volt szó? A feltett kérdéseket normálisan megválaszolták?
Nem olcsó a dolog, úgyhogy csak akkor mennék ha tényleg érdemes. köszi.
2. Tivike1
2019. márc. 28. 17:16
Keresek olyat,akinek kezdeti magas FSH valahogy normàl értékké vàlt!
1. Tivike1
2019. márc. 28. 16:51
Sziasztok
Medend Intézet lombikosainak jött létre ezt a beszélgetős fórum,tapasztalatcsere,hasznos információk átadása és egymás bátorítás céljából🙂
Mindenkinek sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018