Matyi baba születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Matyi baba születése
Én is 10 nappal hordtam túl a kislányom,két naponta majd naponta NST,UH,fárasztó,és nagyon idegtépő napok voltak!
Minden sík egyenes ctg után sírni tudtam volna,főleg akkor mikor ösze találkoztam olyan anyukákkal a kórház nőgyógyászati ambulanciáján,akik velem egy időre,de olyannal is aki napokkal utánnamra voltak ki írva és éppen mentek haza a babájukkal a korházból!
Ez háromszor is elő fordult.
Az utolsónál már tényleg el bőgtem magam,igaz aznap meg indították már nálam is a szülést!: ))
Gyönyörű nagy baba,vigyázz rá, nőjjetek nagyra, nagyon sok türelmet. Ugye megérte?
Jó egészséget!!!
wooooow.. Úgy szerettem volna én is úgy szülni mint te vagyis természetesen :)
Grat nekteeek .)
Aranyos történet :) gratulálok!!!
Én is fiatalon lettem kismama. De egy percig nem bántam meg,hogy ő van nekünk. Kis csoda az életünkben. Tudom,biztos vagyok benne,hogy jókor jött,jó időben. Ma már én 21 vagyok,ő pedig lassan 14 hónapos.
Nagyonavártam a babát de mikor ott volt a két csaík akkor mint teis kétségbe estem ez tartott 2 napig(már 30-40vet ugrottam az időbe és ez idő alatt megnyugodtam hogy menni fog!! :D
A várandósságom minden egyes másodpercét élveztem ésa mi most van az leírhatatlan,életem legcsodálatosabb érzése mikor a karomban tarthatom a kislányom.Már alig várom hogy ismét babát várjak.......
Gratulálok a babádhoz és jó egészséget kívánok nektek!
Ugrás a teljes írásra: Matyi baba születése