Egyik ismerősöm volt ilyen Mátrix computer vizsgálaton, és sokminden igazság volt benne, amit a gép kiírt. Akkor volt válás közelben, és a gép úgy kezdte hogy magányos szomorú... Akkor már pár éve elhidegult házasságban élt. Na majd lehet hogy kipróbálom. 😁
Nem ismerem személyesen Kovács Magyar Andrást, és lehet, hogy változna a véleményem, ha személyesen ismerném, de nekem nem rokonszenves, és nem érzem úgy, hogy teljesen igaza lenne.
Ahogy az összes cseppet sem ismerem, de a gyári szemcseppen kívül nem is használok semmilyet.
Nem tudom, de egyszer, kb.30 évvel ezelőtt "találkoztam" egy géppel, be kellett dugni a kezem, és megkaptam azonnal a tenyérelemzésem. Meglepően elég sok igazság volt benne, de az is lehet, hgy fele igaz fele nem, és az igaz felére figyel az ember, mert hinni akar benne.A kulcs a hit.
Engem konkrétan Kovács Magyar András Mátrix Drops gépe érdekelne. De akkor az is hasonló átverés lehet mint a többi? Sokan a Bach virág cseppekre is esküsznek. Nem tudom mi lehet az igazság. Placebo az összes csepp?
Sziasztok. Próbálta már valaki a biorezonancia Mátrix gépet, amire csak a két kezünket kell rátenni, és pillanatok alatt elemezni a lelkünk üzenetét? Esetleg szedett valaki mátrix dropsokat? Köszönöm
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.