Mátra hegy teljesítménytúra (beszélgetés)
májusban lesz a Pilis 50 és rá pár hétre a Kinizsi 100.Az 50 km-n akarok menni a párommal.Van a neten infó róluk.
Mi sokat túrázunk gyerekekkel a pilisben.Imádom.
Kettesben meg barátokkal szlovéniába járunk hegyet mászni.
Kihagyhatatlan élmény.
Később már magunknak készitettünk útvonaltervet.
Akár már Gyöngyösről el lehet indulni,a Sárhegyen keresztül,de nagy a választék.
Csak vigyázz,nehogy függő légy.
Naná, hogy szeretnék járni ilyenekre!!! És, az első valószínű, hogy szombaton lesz a Mátrában 10-km-en...csak egyedül én sem szeretnék nagyon menni, addig pedig "párt" kell találnom!!!
És, mikor költözöl Pestre? Remélem minnél előbb, és tudunk menni túrázni:):):)
A 19 és a 25 kilométeres volt meg. Jó volt, szívesen járnék gyakrabban, csak kell hozzá társaság.
Amikor először voltam, akkor én voltam az egyetlen "páratlan" és rossz volt úgy, mert sokszor egyedül maradtam. Amikor exem is ott volt, akkor klassz volt, mert tudtunk figyelni egymásra.
Te szeretnél járni ilyenekre? Tervezem a Pestre költözést, ha ott leszek, akkor szívesen elmegyek veled kirándulni. Ha nem is teljesítménytúrára, arra edzeni kéne:)
Sziasztok!
Érdeklődnék, valaki vett e már részt teljesítménytúrán, és milyen élményekkel gazdagodott? Kíváncsi vagyok:):)
További ajánlott fórumok:
- Sportoláshoz a teljesítményfokozó használata nagyon káros?
- Mennyi a teljesítménypontod?
- Ha panelban laksz, mekkora a villamos teljesítményetek? Hány amper?
- Másodszor égett le a porszívó az orrszívó miatt...Ti milyen teljesítményű porszívóhoz használtok orrszívót?
- Az ágyban való szerényebb teljesítményt lehet valami mással kompenzálni?
- Kiemelkedő teljesítményjuttatást kaptam, kicsit szégyellem magam.