Második napja nem akar "rendesen" megjönni. Mi lehet az oka? (tudásbázis)
Köszi nektek a tippeket, végülis nem lehet olyan könnyen rám hozni a frászt, még ha rákot "diagnosztizáltatok" is volna, azt hiszem, sokal higgadtabban fogadtam volna a hírt, mint sokan mások. Amúgyis már rég voltam dokinál, úgyhogy itt az alkalom, legalább erre is rákérdezek.
Elfelejtett jelszó, hogy vagy????? Könnyebb már azóta? Nekem azóta is elég kevéske :-s
Lazítja,vagyis igy kellene lennie,de akkor nekem miért nem jóóó:((((
mindig apranaxhoz kell nyúlnom,mikor már nagyon nem bírom a görcsöt:(Olyan makacs tud lenni:(
Jajj,szegény:(
Nem lehet,hogy ez az őrült meleg is bezavar?
Most lehet nagy marhaságot írtam:D.
Most én is ezzel küzdök. Reggel volt pár csepp vér és annyi. Azóta pedig olyan iszonyatosan görcsölök, hogy hasmenésem és hányingerem is van tőle. Majdnem elájultam csak egy aszpirinre múlt el. Miért nem lökődik le a nyálkahártya és indul mg a vérzés? Mit csináljak hogy ne görcsöljek ennyire? Felkelni sem tudtam... .
Köszönöm, ha valaki tud rá valamit
ja,és az is előfordul,hogy a hüvváladék barnássá válik időnként.Perse ez teljesen más,nem is ide tartozik....
Igen,az a legjobb,ha vár picit,aztán irány a doki,az a biztos!!
Az idézőjel azért volt mert nem kell szó szerint érteni a rendellenest
Szerintm nem lehet rendesnek mondani a "barnázást"
Nem ijesztgetem.
Kérdezett, válaszoltam :)
Hát,nem tudom...
Ezt én még nem nevezném "rendellenesnek"...
Lehet,most az1x kicsit lassabban indul meg és ennyi....
Kár előre ijesztgetni,legfeljebb,ha így marad,elmegy dokihoz,és az majd segít....
További ajánlott fórumok:
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- 2-án kellett volna megjönni, most 2. napja barnázok egy kicsit, szerintetek van esély, hogy baba legyen?
- Ha az első gyermekemet nem tudtam rendesen szoptatni, a másodikat sem fogom tudni?
- 3 éves kisfiamnak 2,5 napja hasmenése van. Diétázik, iszik rendesen, mit adjak neki ami végre megszünteti ezt?
- Szagokat és ízt sem érzek rendesen már 3 hónapja mitől lehet?
- Most hagytam abba egy hónapja a gyógyszer szedését. Először kellett volna megjönnie múlt hét hétfőn, de semmi. Kezdjek aggódni?