Lehetséges, hogy túlaggódom a terhességem első felét? (beszélgetés)
Kedves Nyusza93!
Mi a második babánkat várjuk, mégis hasonló érzéseim voltak. 12. hétig babonából nem vettem semmit, aztán meg azon rettegtem,mi van ha valami gond ledsz/van... DE minden a legnagyobb rendben és próbálj csak a jó dolgokra összpontosítani, mert a Babuci megérzi ha feszült vagy!
Boldog babavárást! :)
Most hogy vagy?
Én már a 21. Hétben vagyok, de a sok vérzés miatt meg mindig nem merek semmit venni, vagy tervezni :(
Na hát ez egy jó kérdés. Doki mit mondott, tudunk valamit?
Esetleg keress rá itt másik babavárós fórumra, hátha ott bölcsebbek. Nem hinném pl., hogy boltba ne mehetnél el és lépcsőzhetnél vissza a lakásba, persze én nem vagyok szakember. :)
Kedves Nyusza!
Én még nem tartok életem ezen szakaszában, szóval igazi okossággal nem tudok szolgálni. Mikor mész legközelebb vizsgálatra? (Talán ott meg tudnak nyugtatni, hogy minden rendben, és onnantól Te is mantrázhatod majd ezt!)
Ügyes vagy, hogy sokat pihizel, próbálsz magadra figyelni, szeded, amire megkértek. Mindent megteszel azért, hogy elkerüld a bajt, és úgy tűnik, ez sikerül is, hiszen a probléma megoldódott.
Szerintem teljesen normális emberi reakció, hogy visszavettél a lendületből (tudatalatti önvédelmi mechanizmus, ha úgy tetszik), mivel minél jobban telik-múlik az idő, annál jobban magadénak érzed a magzatod, annál szorosabb a kapocs, és annál inkább aggódsz érte. Pár picológus nem vagyok, de a nagy ijedelem, féltés lehet az oka annak, hogy ezt érzed. Vásárolni ráérsz később is még, ezen ne kesereg pluszban! Inkább próbáld meg tudatosítani magadban, hogy minden rendben lesz, nem vérzel, meg tudtátok állítani, kontrollálod a tested, vagy bármi hasonló pozitív töltetű gondolat... Kérlek szépen, ne szorongj, ne keseregj, szeresd a kis manót és próbáld meg pihenve és higgadtan elfoglalni magad a kövi dokilátogatásig! <3
További ajánlott fórumok:
- Terhesség lehetséges tünetei
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- 15 hónapos fiam meg szopizik, a terhességi tesztem pozitív lett. Lehetséges ez?
- Sterilizáció után terhesség lehetséges?
- Terhesség lehetséges?