Maria Lagrend reklámot látta valaki? Van valakinek véleménye? (beszélgetés)
Nem ajánlom a margarint :)))
De hát ő azzal kente magát nem tudom hány évtizede...
margarinnal? ezt még nem hallottam.Valaki a múltkor írta, hogy tusoláskor rendes sóval átmossa az arcát.
Ja, nem akarom én ezt megvenni, csak olyan furcsa volt, hogy nem akart kiengedni az oldalról. Ez valami illegális lehet.
Nem szabad felülni ilyen "sztoriknak".
Minden a genetikáról és életmódról szól.
Van ismerősöm aki a legdrágább krémekkel keni a fejét aztán 41 évesen tiszta ránc,és van egy 85 éves ismerősöm,aki egész életében rama margarinnal kente az arcát,mindig hozzáragadtam :) üdvözléskor, és neki még most is sima.
Ennyi.
Az nekem se hozza, de ezen az oldalon jártam , üzeneteknél, de lehet, naplónál, és alatta van. Egy"ranada" nő húzza le arcáról a maszkot És ott már gyönyörű a bőre, ahogy lenni szokott.
Belementem, ki akartam jönni és megállított, hogy most a krém( de lehet, hogy pakolás) most 7500ft.
Gyorsan elzártam a gépet, mert mindig megállított.
Ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Melyik reklámot tartod a legborzalmasabbnak?
- Hallott valaki az internetes keresetnek olyan lehetőségéről, ha van honlapod vagy portálod, és reklámot engedsz be, amiért fizetnek?
- Hol találok olyan reklámot, amiben egy pasi vagy egy nő besétál és mondja a magáét, és be lehet zárni, ha nem érdekel?
- Keresek egy kismama-baba reklámot, amely 1-1,5 éve ment a tv-ben. Melyik lehetett?
- Keresem azt a reklámot...
- Tegnap láttam egy reklámot egy új izomfájdalmakra használható tapaszról, tudja valaki a nevét?