Hallott valaki az internetes keresetnek olyan lehetőségéről, ha van honlapod vagy portálod, és reklámot engedsz be, amiért fizetnek? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Előbb mindenképpen el kell készítened egy weblapot. Ne legyen túl sok oldal, inkább 1 vagy 2, de az legyen jól kidolgozva.
A Google először meg fogja nézni a weblapodat és ő dönt, hogy egyáltalán megjelenhetnek-e a hirdetések az oldaladon. Ne aggódj, csak az első weblapodat nézik meg, és ha azt elfogadták, utána bármennyi további weblapodra felteheted a hirdetéseit.
Ha készen vagy az első weblapoddal, akkor tudsz jelentkezni az alábbi címen:
Kattints a "Jelentkezzen most" gombra.
Ezer éve regisztráltam, úgyhogy már nem emlékszem pontosan, hogy mi is fog megjelenni, de nem lesz nehéz kitölteni, az biztos.
Egyébként 100 eurótól fizetnek, ami általában több hónap alatt gyűlik össze. De ha olyan ügyes vagy, hogy egy klassz weblapot tudsz összehozni, nagyon sok látogatóval, összejöhet egy hónap alatt is.
Ha elkészülsz, meg van a weblapod, feltetted a hirdetéseket, üzenj és csinálhatunk bannercserét, akkor az én látogatóim a Te lapodra is átmehetnek.
Ha további kérdéseid vannak, szívesen segítek - ha tudok.
Regisztrálsz a Google Adsense-nél, kirakod a reklámajait, ami beleillik a lapod profiljába, a G. számolja, hányan kattintottak a hirdetésre, és ha összejön x összeg (most nem tudom pontosan, hogy mennyi), akkor utal.
Kattintásonként kapsz egy minimális összeget, amit gyűjtögetsz.
Egyébként meg lehet nézni azt is, hogy itt a hoxán mennyi egy reklámhely.
Szia!
Ha van egy weblapod és regisztrálsz a Google Adsense-be, és felteszel egy kódot, akkor hirdetések jelennek meg az oldaladon. Ha körülnézel itt az oldalon, jó néhány ilyen hirdetést láthatsz. (Könnyen megtalálod, alá van írva, hogy GoogleHirdetések)
Ha a látogatóid rákattintanak egy hirdetésre, azért pénzt kapsz. 100 eurótól fizetnek, de irtó nehezen jön össze, ha kevés a látogatód.
Az én weblapjaimon is vannak hirdetések.
A Google komoly cég, tényleg fizetnek.
Az hogylehet? Regisztráltál rá és mégsem?
Vagyis melyikre érted?
Halottam valami ilyesmit, de én nem engednékbe ilyet a gépemre!
Van ilyen telefonra is ha elolvasol egy bizonyos mennyiségű reklám SMSt azért fizetnek 5ft/db.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Laptophoz szeretnék mobil internetet. Mit ajánlanátok!? Van esetleg korlátlan lehetőség!? Árakat is kérhetek?
- Dominókártyásként van lehetőségem arra, hogy interneten kövessem kiket hívtam?