Margitszigeten tapasztaltak (beszélgetés)
Árpád hídról kell autóval bemenni, és a szállodánál tudsz parkolni.
1 db futópálya van, ami 5300 méter hosszú, ahogy Andi is írta.
Nincs átöltözési lehetőség, max. a nyilvános wc-k.
Van szabadtéri "kondizásra" lehetőség.
A hajógyári szigeten is lehet futni. Ez valamivel rövidebb, mert nincs 4 kilóméter, és itt nincs gumis futópálya, hanem murvás a nagy része, illetve van egy rövid betonos rész.
Több helyen tudsz parkolni, de itt sincs átöltözésre lehetőség, és itt a nyilvános wc-k is ritkaságnak számítanak.
Újpesten is van futópálya, bár ez nagyon rövidke, mert csak 350 méter és csak körbe-körbe tudsz futni. Ez egy játszótér közepén van, itt sincs átöltözésre lehetőség.
Van szabadtéri "kondizásra" lehetőség.
Mi úgy szoktuk csinálni, hogy amibe futunk, abba a ruhába megyünk. Ha hideg van, akkor viszünk egy száraz dzsekit, amit a futás után fel tudunk venni.
Én legjobban olyan helyen szeretek futni, ahol nincs gumiszőnyeg, mert szerintem az a derekat nagyon igénybe veszi, épp ezért Hajógyári a legjobb szerintem.
Sziasztok!
Nem a fővárosban élek, de most rövid ideig ott fogok tartózkodni. Imádok futni, szeretnék kimenni kocogni a szigetre.
Be tudok oda autóval hajtani? Vagy hol lehet hozza közel parkolni?
Van ott esetleg átöltözésre lehetőség?
Mekkora futókörök vannak?
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha bringázok a Margitszigeten és végig csengetek?
- Lehet ma futni a Margitszigeten?
- Tippeket várok, Pesten hová lehet menni egy családnak, ami nem kerül egy vagyonba? Pl:Állatkert, Csodák palotája, Vidámpark, Margitsziget
- Melyik hídról lehet a Margitszigetre autóval lejutni és a szigeten lehet-e parkolni?
- Futótárs kerestetik!!! :-) (budapest, margitsziget)
- Szabadtéri randihely, ahol le lehet ülni, és nem a Margitsziget és a Városliget? :)