Lehet ma futni a Margitszigeten? (tudásbázis)
Voltam én is zsákozni.
Legalább 20 futó is ott volt, güriztek egész álló nap. Megbeszélték, hogy estére egy lazító gyakorlatot kell csinálniuk otthon maguknak, nehogy gond legyen. Holnap ismét jönnek!
amúgy meg ha csak logikai alapon nézzük, attól, hogy a topikindító ma akart menni a szigetre futni, még nem következik, hogy akár holnap gátépítésre adja a fejét.
tök jó, hogy így szíveden viseled az árvízvédelmet (akkor pláne, ha nem vagy amúgy érdekelt benne), de a nagy humanizmusodat gyakorolhatnád empátia és megértés formájában is, és nem ugrasz neki egyből másnak, főleg totál alaptalanul:)
na csak ennyit akartam jelezni az előző kommenttel is, de bizonyára csak azért nem értetted, mert felzaklatott lelkiállapotban vagy, nyilván az árvíz miatt.
El sem fogod hinni, de ma még a szervezés folyik, ezért is vagyok néha a gép előtt, mert itt üzennek.
Nyugodj meg, hogy ÉN MEGYEK homokzsákot tölteni! És te?
További ajánlott fórumok:
- Ki fogok futni az időből? Miért érzem ezt? Még "nem lehet" gyerekem.
- Térdfájdalommal lehet futni?
- Szerinted lehet futni gericsérvvel?
- Tippeket várok, Pesten hová lehet menni egy családnak, ami nem kerül egy vagyonba? Pl:Állatkert, Csodák palotája, Vidámpark, Margitsziget
- Melyik hídról lehet a Margitszigetre autóval lejutni és a szigeten lehet-e parkolni?
- Szabadtéri randihely, ahol le lehet ülni, és nem a Margitsziget és a Városliget? :)