Margit-sziget (beszélgetés)
ez itt nem arulom el ne haragudjal!
termeszetesen szoktam hazajarni es soha ki nem hagynam ha hazalatogatok.
Mikor mentél oda ki és szoktál hazajárni?
az valoban,mert nagyon szep varos!
Fantasztikus lehet ott élni
a margit szigetet en is imadom ,de tul messze van ahol elek!
Még mindíg várom, hogy jelentkezzen valaki aki sétálni akar velem a Szigeten.
Dög meleg van, ma már nekem sincs kedvem kimenni a szigetre, de szeptemberben, közepe táján, ott a helyem.Egy jó hideg fagy??
Csak annyi tegnap is voltam a Szigeten és nem egyedül egy barátnőmmel.Sokan mások is kijöttek és jól érezték magukat.
Eszembe sem jutott, hogy valaki vidékről az én kedvemért feljön Budapestre, hogy sétáljon a szigeten.Azért mert én szeretek odajárni, nem minden barátom rajong a szigetért.Ez csak egy próba volt, hogy esetleg vannak mások is itt akik szívesen járnak oda.Hasonló érdeklődésű embereket összehozni, nem hiszem ,hogy bűn lenne.Ami nem megy nem eröltetem.Felhívom a fogyelmed, nézz itt körül! Olyan forum is van itt ami arról szól:Ittál ma kávét.Folyamatosan megy és írnak minden nap, csak annyi:Igen, ma még nem.Kellemes biciglizést, én bezártam a fórumot.Nem fog téged bosszantani.
Mind írtam, én rendszeresen kijárok a Margit szigetre, de kerékpárral. Márciustól-októberig szinte minden héten kétszer kitekerünk.
Ha van társaságod, akkor miért nyitod sorozatban a fórumokat, ahol a magányosságodról írsz?
Csak én nem értem ezt az egészet?
Itt a hoxán, sokan vagyunk, sok helyről. Bár kicsi Magyarország, de azért nem úgy megy, hogy fogja magát Marika Zalaegerszegről és ide fut, hogy veled sétáljon a Margit szigeten.
Igen, simán lehet, hogy több társaságod van, mint nekem. Ráadásul én nem is akarok új barátokat szerezni. Ahhoz, hogy egy barátság jó legyen, ahhoz a kapcsolatot ápolni kell, ezért én megelégszek a régi barátaimmal, mert így van időm rájuk. Egy új barát esetében, nem tudnám garantálni azt a figyelmet, amit a mostaniak kapnak, mert nincs annyi időm és ráadásul a saját időmből, kevesebbet tudnék adni azoknak, aki évek óta szórakoztatnak;)
Ezzel nem is lett volna baj. De miért nem lett volna elég egy megbeszélt találkozó valahol és telefonhívás nélkül? Itt vagyok a fórumon ezer éve, többezer kommentel, simán ránézhettél volna, hogy nem vagyok sorozatgyilkos és megerőszakolni sem akartalak volna.
Miért haragudnék, én sem akartam Veled sétálni.Ez a fórum nem Rólad szól, csak Te is hozzászóltál.Tévedsz, van társaságom, lehet hogy több is mint Neked.De szeretek új embereket megismerni.Akár itt is.Nyílván tudom, bár a Margit Sziget szép hely, sokan leélik Budapesten az életüket úgy, hogy soha nem mennek ki.Gondoltam vak tyúk is talál szemet, ki tudja akad valaki aki kijár rendszeresen a Szigetre mint én.Évente többször kimegyek, biztosíthatlak soha nem egyedül.Arany János itt írta az "Őszikéket".Ha Neki jó volt.............
Én nem akartam veled sétálni.
Ne haragudj!
Sajnálom, hogy nincs társaságod, de nehéz lesz itt bárkit találnod.
Meglepően jól ismersz engem.Sétálni sem kell Veled, én már most unlak Téged.
Szerintem is jobb, ha egyedül sétálsz.
Biztos találkozol ott olyannal, akivel tudsz néhány szót váltani.
A séta meg megy majd a te ritmusodban.
Egyébként, azt hiszem, hogy pont egy olyannal nem akarsz sétálni, akivel még jól is szórakozhatnál, bár ő meg halálra unna téged;)
Engem nem érdekel a bugyid, miután nő vagyok és heteró.Ha egyedül akarnék menni nyílván nem írtam volna itt.De Veled biztos nem mennék, akkor már inkább egyedül.
Miután nem vagyok túl fiatal, lassan sétálok, gyakran leülök.Minden alkalommal egyszer végigsétálom a Szigetet a Zenélő Kúttól, a szökő kútig.Olyan embert keresek aki úgy mint én szeret kint lenni a szabadban és szereti a természetet.pld.Szívesen gyönyörködik a szaladgáló mókusokban és kedves kis madarakban.Mit kéne róla tudnom? hol találkozhatunk, hogy megismerjük egymást.
Egyedül a mikor ér rá a fontos. A többi sallang.
Ami esetleg még érdekelhetne, hány km/h óra sebességgel halad, számodra lassú az, vagy gyors, és ha egy fagyit , vagy bármit akar venni, azt ő állja, vagy a meghívó?
Jó. mindjárt veszek fel bugyit, megírom milyen színű. Menj egyedül. Viszlát! 🤣🤣🤣
Például, hol laksz? Mikor érsz rá, és beszéhetnénk erről telefonon?
Kérdezz nyugodtan, bár tökre nem értem, egy sétához ami nyilvánosan zajlik, mit kellene rólam tudni? 😊
Nagyon örülök a jelentkezésednek.De kicsit többet kellene megtudnom Rólad.Nem akarok tolakodó lenni.Írd meg, hogy gondoltad a golgot.
Te biztos pesti vagy és bármikor ki tudsz menni.