Már kezdtem elfogadni,hogy 51 évesen tényleg Nagymama korba... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ne aggódj, én 53 évesen is menstruálok és remélem, még jó sokáig fogok is.
Volt, hogy nekem fél évet maradt ki, aztán 2 hónap egymás után megjött, aztán megint kimaradt 1-et. Teljesen normális!
Hmm, lehet a szervezeted el szeretné mondani, hogy még igencsak dögös vagy. Nem csak nagymama, hanem asszony-társ-anya. Attól, hogy nagyszülő lett valaki, ami egy szuper dolog még sok minden várhat rá.
Van egy ismerősöm. Olyan 55 év körüli. Túlélt már mindent (rákot, válást, költözést, társa halálát), elég komoly az élettörténete. Megvan vagy 120 kg. De ha ránézel és fiatalos, ápolt, dögös nőt látsz, aki letagadhatna vagy 10 évet. Komolyan el se hinnétek. Felvesz egy pólót meg a bugyit és olyan zúza pörköltet főz, hogy kifekszel tőle a következő pillanatban pedig egy díva elegáns illattal maga körül. Nekem ő nagy példaképem.
Nem tudom mások hogy vannak,de nekem nagyon nem jó ez. Már 4 hónapja nem érkezett "csomag" és beletörődtem hogy vége :)
Erre megjött a télapó április 1-re lehet viccelt bolondok napjára:)
De most így belegondolva amit Enissa írt lehet nem olyan vicces az egész. Nem akarok ismerkedni senkivel örülök ha önmagamat elviselem mostanában :-)
Értem,amúgy tök jó hogy ezt így felvetetted gondolom mások is vannak így ezzel hogy 50 fölött újra megjön a Mikulás.
Ismerkednél amúgy vagy abszolút nem?
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom elfogadni, hogy a páromnak már van egy gyereke!
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék?
- Hogyan tudnám elfogadni a lehetetlent?
- Miért nem tudja elfogadni, hogy nem vagyok már gyerek?
- Megéri az állandó fogyókúra? Vagy esetleg egyszerűbb lenne elfogadni magunkat úgy ahogy vagyunk?