Már 200 gr főzeléket eszik a kisfiam, de nem iszik rá, ha megérzi hogy víz van a cumisüvegben kiköpi. Mit csináljak? (tudásbázis)
Amúgy azt mondta a védőnőm, hogy ha a baba reggel-este tápszerezik vagy anyatejezik,az tök elég, a kaják is tele vannak vízzel. Én is feleslegesen paráztam ezen a nyáron.
Mindig csak azt kell nézni, pisil-e. Ha igen, semmi gond nincs.
Mindkét fiamnál tapasztaltam, hogy cumisüvegből kevesebbet, alig vagy éppen semennyit sem isznak, ellenben valami "izgalmasabb" pohárból, szopókás üvegből..
Próbálj beszerezni ilyesmiket.
talán nem szomjas
amúgy meg étkezés után nem is tanácsos rögtön inni
csak kb. fél óra elteltével
Szia! Az én kisfiam is rühellte a vizet, egész nyáron küzdöttem az ötven fokban.
Ami nekem bevált, az az,hogy baba-almalét adtam neki először, majd folyamatosan vízzel hígítottam, egyre többet, most már épp csak egy pár csepp kell bele, és megissza a vizet.
Vagy esetleg meg lehet próbálni valódi gyümölcsteát (ahhoz nem kell sem cukor, sem citromlé)...
Szopik még?
További ajánlott fórumok:
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- 19 hós kisfiam össze-vissza ver. Mit csináljak vele?
- Mit csináljak, hogy a kisfiam ne ébredjen fel éjszaka a cumi hiányára?
- A kisfiam 16 hónapos és fél a fürdéstől, mit csináljak hogy ne üvöltse végig a fürdést szegénykém?
- A 6 hónapos kislányom (koraszülött baba) már pár napja nem nagyon akar szopizni, sőt még cumisüvegből se nagyon akar enni. Mit csináljak?
- Olyan etető akármit keresek ami hasonlít a cumisüvegre csak összenyomható és a végén egy kanál van amibe a főzeléket lehet nyomni!