Mangóhab recept
A Mangóhab hozzávalói:1 közepes db mangó
1 dl ásványvíz (szénsavmentes)
2 db lapzselatin
A Mangóhab elkészítési módja:
A mangó húsát turmixban vagy botmixerrel pürésítjük, majd átpasszírozzuk egy finom lyukú szűrőn és hozzákeverjük az ásványvizet. A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. Közben a mangópüré negyedét kis lábasban felmelegítjük, lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a zselatint. Kevergetve feloldjuk benne. A maradék mangót is belekeverjük a lábasba. Tölcsérrel a szifonba töltjük az egészet, a szifon tetejét erősen rátekerjük és belenyomjuk a patront. Jól összerázzuk és hűtőbe tesszük másfél-két órára.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2017. dec. 20. 05:42
A mangóhab elkészítési módja és hozzávalói.