Manapság hol ismerkednek a fiatalok? (tudásbázis)
Az ilyen "idősebb" fiatalok:
- vonaton, buszon (munkába/suliba menet)
- interneten
- barátaik által megismernek másokat
- munkahelyen, főiskolán, egyetemen, tanfolyamokon
- városokban rendeznek szingli esteket is, ahol csak olyanok vannak, akik egyedülállók, s párt keresnek
- fesztiválokon, falunapokon, tehát rendezvényeken
Nincsenek lekésve semmiről.
Manapság már kitolódott a házasság, gyerekvállalás.
Bár azért lányoknak jobban oda kell figyelni, hiszen ha gyereket is szeretne, s mondjuk nem csak egyet, akkor időben meg kell ismerkedni vkivel, mivel aztán abból általában 2-3 év együttjárás van, s csak utána házasság, gyerek..S nem mindegy, hány éves a lány...
Talán az ismerőseid körében is szét lehetne nézni, van-e olyan család, ahol van egy lányod korabeli szingli fiú...
Hátha össze tudsz hozni egy találkát, s lesz belőle vmi..;DDDD
És tán ösztönözni kell a lányodat, hogy járjon nyitott szemmel a nagyvilágban, s járjon el rendezvényekre, találkozzon barinőkkel, hogy legyen lehetősége ismerkedni.
Fiadról azért nem írok, mert a fiúk amúgy is manapság még később kezdenek el filózgatni komolyabb dolgokon...
Szia!
Annyi idősen engem piszkált a család, hogy mi van már. Nekem mindig az volt a válaszom, amiben hittem: csak azért nem lesz kapcsolatom, hogy elmondhassam, hogy van. Nem alkalmazkodom olyan emberhez, akihez igazából nem is akarok. Aztán egyszercsak jött valaki, akihez nem is kellett alkalmazkodni. :) Szóval nem hibázott itt senki szerintem, inkább legyen 1-2 évvel később, mint túl hamar, nem? Szerintem ne aggódj.
Azért kérdezem mert , 28é Lányom és 27é Fiam még szabad ,
talán rossz példát mutattam?
akkor hogyan hozzam helyre?
Egy "aggódó" anya
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet ismerkedni manapság?
- Hogy ismerkednek manapság?
- Szerintetek hol lehet manapság ismerkedni, barátkozni és legfőképpen igazi barátokra találni?
- Manapság miért olyan "nehéz" a korombeli lányokkal ismerkedni?
- Szerintetek mennyi magányos ember lehet manapság? Hogyan ismerkednétek ha szinglik lennétek? Egyedül vagy segítséggel ismerkednétek?
- Hol/hogy lehet manapság ismerkedni?