Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Májjal töltött burgonya tejföllel leöntve recept

Májjal töltött burgonya tejföllel leöntve recept

A Májjal töltött burgonya tejföllel leöntve hozzávalói:
1 kg burgonya
30 dkg máj
só, bors
tejföl
olvasztott zsír
reszelt sajt


A Májjal töltött burgonya tejföllel leöntve elkészítési módja:
Egy kiló burgonyát megfőzünk. A vizét szitán leszűrjük, és közepüket kivájjuk. Harminc deka csirke-, sertés- vagy borjúmájat zsíron megpirítunk, azután megőröljük, megsózzuk, megborsozzuk, összekeverjük a kivájt és összemorzsolt krumplirésszel, és az üreges-burgonyát megtöltjük vele. Zsírral kikent tűzálló edénybe tesszük, leöntjük tejföllel és pár kanál olvasztott zsírral, a tetejére reszelt sajtot szórunk. A sütőben tizenöt percig sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A májjal töltött burgonya tejföllel leöntve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook