Májjal töltött burgonya tejföllel leöntve recept

1 kg burgonya
30 dkg máj
só, bors
tejföl
olvasztott zsír
reszelt sajt
A Májjal töltött burgonya tejföllel leöntve elkészítési módja:
Egy kiló burgonyát megfőzünk. A vizét szitán leszűrjük, és közepüket kivájjuk. Harminc deka csirke-, sertés- vagy borjúmájat zsíron megpirítunk, azután megőröljük, megsózzuk, megborsozzuk, összekeverjük a kivájt és összemorzsolt krumplirésszel, és az üreges-burgonyát megtöltjük vele. Zsírral kikent tűzálló edénybe tesszük, leöntjük tejföllel és pár kanál olvasztott zsírral, a tetejére reszelt sajtot szórunk. A sütőben tizenöt percig sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2016. febr. 25. 07:59
A májjal töltött burgonya tejföllel leöntve elkészítési módja és hozzávalói.