Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
meg ezt:
Fájdalommentes, olcsó és Botox-hatású házi pakolás
2015.12.02.
Nemcsak ránctalanít, elhalványítja a barna foltokat és mélytisztító ez a házi arcmaszk. 3 összetevője 3 irányban hat.
Az afrikai asszonyok megették a banánt, aztán a héj belső felével áttörölték az arcukat. Sosem ráncosodtak meg. A titok nyitja a banánban található keményítő és savak. Ezt kiegészíti a joghurt pórusösszehúzó és gyulladás csökkentő hatása, valamint a narancslé magas savtartalma, ami nagyon jól hámlasztja az elhalt bőrsejteket.
Keverj össze egy széttört banánt joghurttal és narancslével, hogy jól kenhető legyen. Ezt hetente alkalmazd az arcon 20 percig: fehér és üde lesz a bőröd, a ráncok fokozatosan eltűnnek, és mivel megszűnik minden gyulladásos folyamat, sokkal egyenletesebb lesz a bőr színe és felülete.
Sziasztok!
Tud valaki segíteni beszerezni külföldről Pigmanorm-ot? Mindenki jól járna :)
A háziorvosom nem hajlandó felírni, itt pedig vényköteles..
Ha valaki tudna segíteni légyszives szóljon.
ez ugyan nem májfoltra, hanem a száj felett megjelenő szörpihékre ajánl megoldást. Nem próbáltam még, de aki ilyennel küzd, annak ártani biztos nem fog:
Hát vagy patikában, vagy Herbaházban. Most nem tudom megmondani a márkáját, de szerintem nem márkafüggő, az összetételét szoktam megnézni (mint minden másnak is!), hogy mennyi benne a kövírózsa kivonat.
A HASZNÁLATÁNAK AZ ELKEZDÉSI IDŐPONTJA A LÉNYEG, és hogy a tél végétől legyen a tákádban is egy kis tégelyben, és bár reggel bekened magad, azonban amikor napközben bárakányhányszor kimész a napfényre, mindig kenj egy kicsit a kérdéses területre.
Pigmenfoltot, májfoltot nem lehet végleg eltüntetni, csak halványítani és tenni érte, hogy ne erősödjön meg a színe a tavaszi, nyári hónapok alatt. Napfényvédőzni kell a májfoltos, pigmentfoltos területet.
Érdemes az őszi hónapoktól elkezdeni a halványítást, mert napszegény időszakban alapból is halványodnak a foltok és erre rá lehet még segíteni halványító krémekkel illetve kezelésekkel.És a tavasz beköszöntével, ahogy előbujnak az első napsugarak napfényvédőzni a bőrt.
Nekem nagyon bevált az ilcsi halványító krémjei kifejezetten pigmentfoltos, májfoltos bőrre. Ebből is sok fajta van én a kövirózsa habkrémet és az oxigénes fehérítő krémet használom, de nagyon jó a pilling arcradír is. És ezek melett kiegészítőként tavasztól kora őszig érdemes évente min. 1x végigcsinálni egy AHA-s hámlasztó ,gyümölcssavaskúrát. Ezek általában 6 vagy 8 naposak.
Keress rá a neten úgy, hogy Ilcsi AHA-S gyümölcssavas kezelés. Nagyon jó, sok bőrproblémára nyújt megoldást, többek közöztt halványítja a máj-,pigmentfoltokat.
Ha éárdekel, nézzél szét itt: www.ilcsi.com
Kézen, karon nekem használt a citromlé. Azt nem mondom, hogy láthatatlan lett, de jóval halványabb.
Utcára mindenképpen fényvédő krémet kell felkenni.
Sziasztok.
A Marika féle krémet használtam egy éven keresztül és mintha eltüntek volna a foltok. Egészem májusig. Mert most visszajöttek. :-( Új adagot is rendeltem Marikától, de az sem használ már. Ő sem tudja, mi lehet a probléma. Megint kezdődik a depresszió.
Enikő elérhetőségét szeretném elkérni valakitől.
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?